Baza sportivă din Câlnic, la mare căutare

Baza sportivă multifuncţională a comunei Câlnic este din ce în ce mai căutată. Din cauza solicitărilor numeroase, foarte mulţi sportivi amatori caută să o închirieze pentru un termen lung. Aşa se face că, săptămânal, în fiecare zi de joi este rezervată pentru sportivii din minerit. Sumele rezultate din închirierea bazei sportive intră în bugetul local, o parte din bani fiind cheltuiţi pentru întreţinerea acesteia.

Baza sportivă multifuncţională se află în apropierea pădurii Câlnic. Aceasta cuprinde un teren de sport cu gazon sintetic, instalaţie nocturnă, tribune noi, vestiare, grupuri sanitare, cabine de duş şi magazie pentru echipament sportiv. Baza sportivă este administrată de către primărie, banii obţinuţi din închirierea acesteia intrând în bugetul local. „Terenul de sport are aproximativ 1000 de mp şi este folosit gratuit de către elevii din comună, însă îl închiriem şi altor sportivi. Pentru o oră în timpul zilei percepem 50 de lei, iar pe timpul serii când se foloseşte nocturna taxa este de 70 de lei/oră. Banii intră în bugetul local şi se folosesc pentru întreţinerea bazei sportive”, a declarat Dumitru Vulpe, primarul comunei Câlnic.

 Datorită condiţiilor excelente în care se poate juca fotbal, baza sportivă este solicitată de foarte multe persoane din afara comunei. „Pe timpul verii, cei mai mulţi solicită să joace fotbal pe nocturnă. Aproape în fiecare seară avem închiriată baza sportivă. Solicitări multe avem inclusiv în week-end. Vin foarte multe persoane din alte localităţi. Pentru a fi siguri că nu vor rămâne pe dinafară, de mai mult timp, cei din minerit au cerut închirierea bazei sportive în fiecare zi de joi din săptămână”, a precizat Dumitru Vulpe, primarul de la Câlnic.

Vizualizări: 185

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: