Bejinaru: „Un gram de speranţă pentru noi mai există!”

Retrogradaţi în Liga a II-a pe criteriul sportiv, Pandurii tot mai cred că pot juca sezonul viitor în prima ligă. Antrenorul Florin Bejinaru, care are cel mai bun procentaj pe banca pandurilor în acest sezon, patru puncte în două meciuri, a declarat că pentru echipa sa mai e o şansă, aceea ca o formaţie din prima ligă să nu primească licenţa.

Florin Bejinaru nu s-a bucurat la finalul partidei de la Alba Iulia de victoria echipei sale pentru că aceasta nu a adus şi salvarea de la retrogradare. „Presiunea mare a fost pe noi şi am resimţit asta. Trebuia să fim atenţi şi la rezultatele contracandidatelor noastre. Din păcate am câştigat bătălia cu Alba Iulia, dar am pierdut războiul cu Universitatea Craiova care a învins Galaţiul. Un gram de speranţă pentru noi mai există, pentru că am terminat pe locul 15 şi s-ar putea ca una dintre celelalte formaţii să nu primească licenţa", a spus Bejinaru la finalul meciului cu Unirea Alba Iulia.

Antrenorul ultimei clasate în Liga I a stat cel mai probabil pentru ultima dată pe banca Unirii. Marţi se va decide viitorul său la Alba Iulia. "Au meritat victoria. Mi-a fost greu să-i motivez pe jucători în aceste condiţii. De multe ori nu e destul să vrei. Sper să tragă învăţăminte după acest meci cum o să trag şi eu. Sunt supărat. Mă gândeam că ne vom despărţi de suporteri cu o victorie, dar nu s-a putut", a spus bosniacul Blaz Sliskovic. Referitor la partida cu Pandurii, din ultima etapă a sezonului, Sliskovici a precizat că victoria formaţiei din Târgu Jiu a fost meritată: "Victoria Pandurilor a fost mai mult de meritată, noi nu am reuşit să ne motivăm şi am pierdut un meci pe care ne-am fi dorit să-l fi câştigat".

Ionuţ Popa a urmărit Pandurii din tribună

Dacă Pandurii se salvează pe criteriul administrativ s-a găsit deja antrenor care să preia echipa. La meciul disputat la Alba Iulia a asistat şi directorul tehnic al echipei UTA Arad, Ionuţ Popa, care a urmărit meciul la tribuna oficială, alături de preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu. Oficialul gorjean i-a spus lui Ionuţ Popa că, în cazul în care gruparea din Târgu Jiu va evolua în primul eşalon în sezonul viitor, atunci el va fi prima opţiune pentru a prelua echipa.

Întrebat după meci dacă ar vrea să lucreze cu Marin Condescu, Popa a răspuns ironic: "Eu aş vrea să lucrez cu Bill Clinton".

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: