Craiova a găsit antrenor, se negociază contractul

Mihai Rotaru a negociat cu Victor Becali venirea lui Cristiano Bergodi la Craiova. După ce a anunţat că a demisionat Cornel Papură, patronul oltenilor a întocmit o listă cu variantele pe care le dorește. Italianul era a patra soluție, dar a ajuns să fie cel mai aproape de a semna.

Cristiano Bergodi urmează să fie prezentat vineri de Craiova a informat gsp.ro. Antrenorul italian îl va înlocui la cârma echipei pe Corneliu Papură, care și-a dat demisia săptămâna trecută.

Președintele Sorin Cârțu a insistat pentru aducerea sa după ce a aflat de plecarea lui Papură. Mihai Rotaru a fost ușor de convins, mai ales că l-a vrut și în iarnă pe fostul fotbalist al lui Lazio Roma.

Când Universitatea  Craiova s-a despărțit de Victor Pițurcă iarna trecută, Bergodi a avut șanse mari să semneze cu oltenii, mai ales că și atunci situația lui Iordănescu era dificil de rezolvat. Una dintre condițiile ce nu s-au îndeplinit atunci a fost ca Papură și Cornel Blejan, preparator fizic, să nu mai rămână în cadrul clubului. Bergodi vine cu propriul său preparator Ion Colonel, care a mai activat la juveți în timpul mandatului lui Gigi Mulțescu iar secund va fi Luigi Ciarlantini.

Tehnicianul va avea un salariu de 10.000 de euro pe lună și va semna doar pe două luni, până la finalul sezonului, cu posibilitatea de prelungire până în vara lui 2021.

Vizualizări: 1,565

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: