Noul antrenorul al Craiovei vine din Italia şi intră direct în carantină

Universitatea Craiova a anunțat, printr-un comunicat emis pe site-ul oficial, numirea lui Cristiano Bergodi în postura de antrenor principal al echipei. Italianul va rata aproape o săptămână din perioada de pregătire, pentru că trebuie să intre în carantină, dar le va transmite programul său jucătorilor prin secunzi.

Cristiano Bergodi este noul antrenor al Universităţii Craiova. Mihai Rotaru l-a convins pe italian să treacă peste nemulţumirea pe care a avut-o la negocierile din iarnă, după ce a plecat Victor Piţurcă şi să semneze un contract pe un sezon.

Bergodi va ajunge la Craiova la începutul săptămânii viitoare la bordul unui avion particular şi va intra în carantină pentru 14 zile. Alături de el va fi şi antrenorul secund pe care l-a avut la Voluntari. Cristiano Bergodi insistă să-l aibă colaborator şi pe Renzo Rossi, care ar putea fi şi alături de echipă în perioada în care el este în izolare pentru că Renzo locuieşte în România şi poate intra direct în pâine.

În România, Bergodi le-a mai antrenat pe FC Național, CFR Cluj, Rapid, Poli Iași, FCSB, ASA Tg. Mureș și FC Voluntari. Singurul trofeu câștigat a fost în 2007, Supercupa României cu Rapid.

Vizualizări: 1,319

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: