Blaga: Partenerul nostru a fost şi este Traian Băsescu

Secretarul general al PDL Vasile Blaga a declarat, sâmbătă, la Târgu Jiu, că "partenerul" partidului "a fost şi este preşedintele Traian Băsescu", precizând că are şi un "proiect" împreună cu şeful statului.

"Adversarii noştri sunt în afara PDL şi ne sunt adversari inclusiv în marile proiecte pe care noi trebuie să le îndeplinim pentru că suntem datori cu acel mare proiect - reforma constituţională. Aici să vedem dacă avem capacitatea de a duce mai departe voinţa poporului de a reduce numărul de parlamentari. Va trebui să ne batem cu PSD şi PNL, ăia sunt adversarii noştri. Indiferent că le place unora sau nu, partenerul nostru a fost şi este preşedintele Traian Băsescu. Am şi eu un proiect împreună cu preşedintele Traian Băsescu. (...) Putem împreună cu Traian Băsescu, dar şi Traian Băsescu poate împreună cu noi", a spus Vasile Blaga.

El a precizat că "probabil" va fi o competiţie în PDL pentru şefia partidului, însă nu este "nimic rău în asta".

"Probabil va fi o competiţie, dar ce e rău? Eu nu văd nimic rău în asta. Eu nu am decât camarazi în PDL şi am foarte mulţi prieteni, cum este şi Darius Vâlcov (n.r. - primar Slatina şi preşedinte PDL Olt), pe care ştie el în ce momente delicate l-am scos din dificultate din interiorul partidului şi nu-mi pare rău pentru că va fi un primar ce va câştiga cu 80 la sută", a mai spus Blaga.

www.mediafax.ro

Vizualizări: 51

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: