Boeriu rămâne director la DSP Gorj

Marius Boeriu, directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Gorj, a revenit ieri la serviciu după un concediu de trei zile. Nu a fost însă un concediu de odihnă, ci unul în care directorul sănătăţii gorjene s-a pregătit intens pentru concursul de director desfăşurat la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici. Acesta va ocupa în continuare postul de manager al DSP Gorj.

Directorul DSP Gorj a susţinut săptămâna trecută concursul pentru ocuparea funcţiei de director executiv în cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Gorj. Chiar dacă nu era încă decis să participe sau nu, Boeriu a trecut cu brio de concursul organizat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici. Acesta va ocupa în continuare funcţia de director executiv la DSP Gorj. „Da, am participat la concurs şi m-am descurcat foarte bine. Până la urmă asta e tot ce contează, am făcut foarte bine că am participat, nu regret”, a declarat Marius Boeriu, directorul DSP Gorj. Boeriu a avut de înfruntat două probe, proba scrisă şi interviul. „La proba scrisă am luat nota 9 iar la interviu am luat 9.50. Nu este un secret, pot fi verificat pe site-ul ANFP”, a adăugat Marius Boeriu.

Acesta a ţinut să precizeze că este posibil ca Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici să schimbe legea funcţionarului public, şi anume postul de director să fie transformat sub o altă denumire. „Nu va exista însă riscul să nu te mai regăseşti la serviciu. Noua lege despre care am auzit şi eu vorbindu-se zilele astea la agenţie are şi părţi bune si rele”, a declarat Marius Boeriu.

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: