Bucurescu, demisie cu efect întârziat

Sorin Bucurescu e mai decis ca oricând să candideze la deputaţi pe Colegiul. Nr. 4. Primarul din Slivileşti regretă acum că a candidat la primărie pe lisele PSD Gorj. Ca să candideze la parlamentare din partea altui partid, Bucurescu îşi riscă funcţia de primar. Singura soluţie ar fi să îi retragă PSD sprijinul politic, dar partidul refuză să îi redea independenţa. Bucurescu şi-a depus ieri la PSD scrisoarea de intenţie privind candidatura, dar şi demisia din partid cu data de 1 octombrie.

Primarul de la Slivileşti se ţine de cuvânt şi pleacă din PSD. Ieri avea demisia scrisă, dar şi scrisoarea de intenţie pentru alegerile parlamentare. Bucurescu spune că este hotărât să candideze şi şi-a înaintat şi demisia din funcţia de membrul al PSD, începând cu data de 1.10.2012. ,,Odată cu scrisoarea de intenţie, îmi depun şi demisia la sediul partidului din funcţia de membru PSD. Eu sunt membru PSD, nu sunt preşedinte, sunt printre puţinii primari care nu mi-am dorit să ţin cu dinţii de funcţia de preşedinte al organizaţiei Slivileşti'', a precizat Bucurescu.

Primarul localităţii Slivileşti spune că l-a sunat pe primarul Florin Cârciumaru, dar cel mai probabil era ocupat, iar cu preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Călinoiu, nu a putut să vorbească, acesta fiind plecat. Sorin Bucurescu este nemulţumit de activitatea parlamentarilor şi crede că un deputat ce a fost şi primar ar şti ce să facă pentru zona pe care o reprezintă. ,,O mare parte din parlamentari nu s-au implicat, aşa cum era de cuviinţă, în zona de minerit şi agricultură. Să nu uităm că în colegiul în care eu vreau să candidez, cu excepţia municipiului Motru, sunt localităţi de la ţară, unde oamenii se descurcă foarte greu'', a adăuga Bucurescu.

„Asta nu e numai greşeala mea”

Sorin Bucurescu regretă acum că la alegerile locale din acest an nu a candidat ca independent pentru funcţia de primar. ,,Cea mai mare prostie am făcut-o când nu am candidat ca independent. Toţi primarii care îşi doresc să facă altceva, după alegerile locale, să se gândească bine din partea cărui partid candidează. Pentru că, dacă vor să candideze la un partid mare, sunt foarte, foarte mici şansele.  Asta nu e numai greşeala mea, ci şi a altor primarii'', a adăugat primarul de la Slivileşti. 

Primarul Florin Cârciumaru, liderul PSD Gorj, a declarat ieri în conferinţa de presă a  PSD Gorj că Bucurescu nu va părăsi partidul şi nici nu va candida.

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: