Bucurescu, despre Lambu: Îl fotografiază străinii ca pe o maimuţă

Sorin Bucurescu, primarul din Slivileşti, a comentat la Interviurile Infinit FM, gestul consilierului Lucian Lambu de la protesta în faţa Ministerului Justiţiei. Bucurescu spune că acesta nu va obţine ceva pentru că nu are argumente. Lambu protestează pentru ca autorităţile statului să ia măsuri faţă de primarul „care nu se opreşte din furat“. Bucurescu a fost ironic atunci când a fost întrebat despre colegul din Consiliul Local. 

Nu vă impresionează gestului consilierului Lucian Lambu?

Aşa cum am spus, acest individ, care este din păcate şi consilier local să nu uite că a fost ales de cetăţenii din localitatea Slivileşti pentru a veni în sprijinul lor şi pentru a face ceva nu să stea fugărit pe la Bucureşti, să spună că se spânzură, nu se spânzură pentru ca să nu mai fiu eu primar. Să vină să pună mâna la muncă şi în 2012, în faţa alegătorilor, se va decide cine va fi primar.  

Nu v-a sunat nimeni de la Bucureşti? Am înţeles că a vorbit cu cineva din Minister.

Eu cred că cei de la Bucureşti nici nu l-au luat în calcul, neavând argumente, pentru ce protesta. Asta e o lipsă de răspundere în faţa cetăţenilor. Este o fugă din localitatea Slivileşti.

Spune că protestează ca să vă opriţi din furat..

Asta o spune din 2008, de când e consilier. Cred că sunt autorităţi în măsură să judece, nu el. El face orice ca în 2012 să nu mai candidez la funcţia de primar.

Îl fotografiază străinii..

Cred că-l fotografiază ca pe maimuţă pentru că dacă a apărut cum apare el, ştiţi bine, cu ciorapii în papuci, netuns, nebărbierit, nearanjat. Cred că trebuie să ai puţin bun simţ în faţa alegătorilor.

Acest demers nu vă încurcă cu nimic?

Nu, cu nimic. Am fost mai liniştit, am fost lăsat în pace.

Care sunt noutăţile cu ANI?

Cei de la ANI au finalizat raportul, mi l-au comunicat şi mie. Când va trece vacanţa judecătorească voi merge la Curtea de Apel să dau explicaţii.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: