Bucurescu vrea să candideze pe Colegiul 4 din partea PC

Sorin Bucurescu, primarul comunei Slivileşti, este hotărât să candideze la parlamentare anul viitor. Prevede deja că nu va avea susţinerea Partidului Social Democrat, aşa că cel mai probabil va candida din partea altui partid, iar o variantă ar fi chiar PC-ul.

Pentru a candida pe Colegiul 4, Sorin Bucurescu este dispus să facă orice. Dacă PSD nu-l va susţine, acesta a declarat că  va pleca la alt partid, chiar la Partidul Conservator. Dezvăluirile au fost făcute de edil la postul de televiziune Gorj TV. Acesta a recunoscut că a purtat discuţii cu Ilie Petrescu, preşedintele Partidului Conservator de la Gorj. „Voi candida cu siguranţă pe Colegiul 4, dacă alegerile nu vor fi comasate. Nu de la PSD, pentru că nu am loc, să vedeţi ce va fi când se vor face listele la USL pentru că vor fi candidaţi comuni de la USL şi de asta spun că de la PSD nu voi putea. Voi pleca la alt partid sau dacă nu independent. Am vorbit cu Ilie Petrescu de mai multe ori, suntem din zonă şi ne întâlnim des. E posibil să candidez chiar de la PC”, a declarat Sorin Bucurescu, primarul din Slivileşti.

Primarul comunei Slivileşti a declarat că este nemulţumit de parlamentarul de pe Colegiul 4, Severus Militaru şi explică ce trebuie să facă un deputat. „Ei primesc atât cât li se oferă. Păi nu aşa trebuie să se comporte un parlamentar. Ei trebuie să facă cinci drumuri pentru a le fi rezolvată o problemă. Nu să primeşti ceea ce ţi se oferă. Eu sunt mulţumit de omul Severus Militaru, dar de deputatul Militaru, nu!”, a mai spus Bucurescu.

REZERVĂ

Bucurescu nu se lasă descoperit. În cazul care alegerile vor fi comasate, edilul de la Slivilesti spune ca cel mai probabil va candida tot la primărie.

REACŢIE

"Domnul Bucurescu probabil ca are pierderi de memorie pentru că acum vreo trei, patru luni spunea că sunt un deputat bun. Cred că dânsul judecă parlamentarii în funcţie de fondurile care vin în localitate. Nu mă tem de un candidat ca Sorin Bucurescu, chiar îmi doresc asta", a spus Severus Militaru.

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: