Burlan: L-am vrut pe Grigoraş şi în vară

Directorul general al SNLO, Dan Burlan, consideră că în vară s-a ales greşit atunci când s-a decis ca la Pandurii să fie numit Ionuţ Badea. Acesta a mărturisit că Grigoraş a fost o opţiune şi în vară, dar s-a mers pe mâna lui Badea. A fost o greşeală, recunoaşte Burlan acum.

„Grigoraş a fost o opţiune pentru Pandurii şi în vară, înainte de începerea campionatului dar atunci când s-a făcut acea preluare a jucătorilor de la Internaţional. S-a decis însă să se meargă pe varianta antrenorului Badea, care a nu a fost una bună. S-a văzut că Badea a venit cu un proiect pe care nu a vrut să-l schimbe şi nu a vrut să-l adapteze la situaţia existentă la Pandurii. El nu a ştiut să omogenizeze cele două loturi, cel cu care venea el şi cel găsit aici”, a spus ieri Burlan precizând că aducerea lui Petre Grigoraş a fost soluţia salvatoare: „A trebuit să găsim un antrenor neutru care nu lucrase  nici cu cei care au venit atunci nici cu ceilalţi rămaşi aici. Grigoraş a identificat jucătorii care sunt în cea mai bună formă şi a găsit formula cea mai bună de echipă. Întotdeauna schimbările de antrenor produs şocuri şi echipa la care s-a făcut schimbarea poate să joace mai bine şi să fie mai motivată”. „Nu era o problemă de vestiar la noi ci era una de antrenor. Sunt aceeaşi jucători aici şi noi începusem să credem că e o problemă de vestiar şi că nu s-a realizat coeziunea dintre cele două echipe. Trebuie să-i mulţumesc lui Grigoraş pentru că ştie să-i motiveze. Şi jucătorilor pentru dacă au înţeles că trebuie să joace indiferent cine este pe bancă”. Dan Burlan apreciază creşterea vizibilă din jocul echipei din cele patru etape de când Grigoraş a preluat Pandurii, echipa pierzând un singur meci, cel cu Steaua, în care a prestat totuşi un fotbal de calitate. 

Burlan: „Pandurii este pe un trend ascendent”

Directorul Dan Burlan a apreciat evoluţia din ultimele două etape a echipei gorjene când Pandurii a arătat o creştere reală de formă şi nu a mai pierdut: „Egalul din meciul cu Rapid a fost un rezultat viciat şi noi îl considerăm ca fiind o victorie. O victorie importantă a fost şi cea din meciul cu Târgu Mureş, dar în continuare ei trebuie să confirme aşa cum am spus după meciul cu Rapid. O echipă arată că are valoare atunci când creşte de la meci la meci”. Oficialul se aşteaptă la o evoluţie bună şi la meciul cu U Cluj din etapa viitoare pentru ca echipa să aibă continuitate în rezultate: „Aşteptăm meciul din deplasare de la Cluj şi dacă şi acolo rezultatul va fi unul favorabil însemnă că echipa este pe drumul cel bun. Sperăm într-un rezultat bun care să demonstreze că Pandurii este pe un trend ascendent. Cu o echipă care se află în aceeaşi zonă ca şi noi, pentru că trebuie să recunoaştem că suntem în zona aceasta a retrogradării, e bun şi un egal în deplasare”.

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: