Burlan: USL a susţinut şi susţine CE Oltenia

Intervenţie interesantă a directorului SNLO Daniel Burlan la Radio Infinit, unde a subliniat că acest viitor Complex Energetic Oltenia este un proiect al USL şi va fi continuat de Guvernul condus de Victor Ponta. Cât despre schimbări, Burlan le aminteşte pesediştilor că a susţinut în echipa sa directori din tabăra lor aşteptând acum un „echilibru“.

Înfiinţarea Complexului Energetic Oltenia va fi continuată de guvernul USL condus de Victor Ponta, spune Daniel Burlan. Acesta a mai spus că proiectul este în siguranţă dat fiind că USL va numi la cele două ministere, Energiei şi Industriilor, pe Iulian Iancu şi Varujan Vosganian. „Ştiu că şi în strategia energetică propusă de USL era cuprins şi CE Oltenia, deci acest proces ar trebui să fie continuat. Suntem în faza finală, nu ar trebui să se renunţe la ea. Este în primul rând o activitate strategică a României şi acest complex dă stabilitate sistemului energetic şi este un proiect al USL, iar dl Iancu, dl Vosganian, au prezentat la Gorj susţinerea acestui proiect. Din numele care se vehiculează ca posibil miniştri sunt cei doi, care au susţinut acest proiect“, a declarat Daniel Burlan. Directorul SNLO a mai spus că este de acord cu înfiinţarea unui minister al Energiei: „Acest minister al Energiei este o idee bună, toate ţările au un astfel de minister, un departament, pentru că este cel mai important sector de activitate din economia unei ţări“.

Cade Guvernul, se schimbă directorii. Este o situaţie care nu mai miră. Burlan aşteaptă totuşi ca PNL şi PSD să aprecieze că în Guvernul PDL au fost susţinuţi directori de la partidele amintite mai sus. „Nu este atributul meu să fac astfel de aprecieri, dacă se schimbă directorii şi unde se schimbă. Cred că se va analiza activitatea lor şi mai cred că trebuie să fie un echilibru în ceea ce priveşte conducerea acestor societăţi, aşa cum şi eu la rândul meu am susţinut şi am avut în echipă directori care aveau alte simpatii politice sau nu erau implicaţi politic“, a declarat Burlan.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: