Bustuchin, prima comună cu cadastru general

Finalizarea cadastrului general al comunei Bustuchin este prioritatea numărul unu a primarului Ion Ciocea. Edilul se mândrește cu o serie de investiții făcute în localitatea pe care o conduce, însă realizarea cadastrului reprezintă cel mai mare proiect al primarului pentru comuna Bustuchin. În acest moment, cadastrul este realizat în proporție de aproximativ 50% și Ion Ciocea speră să fie finalizat până la sfârșitul acestui an. Acest proiect va rezolva o serie de probleme ale cetățenilor din comuna Bustuchin.

Primarul din Comuna Bustuchin se poate lăuda cu o serie de investiții pe care le-a făcut în infrastructură, educație, sport, sănătate, cultură la nivelul localității pe care o conduce și are în prezent o serie de proiecte pentru care se zbate să obțină finanțare, deși criza financiară care s-a abătut asupra României îi creează unele problemele. Deși aceste investiții se văd la tot pasul în Bustuchin, primarul Ion Ciocea este pe punctul de a realiza investiția la care visa de când a ajuns în fotoliul de primar. Este vorba de realizarea unui cadastru general al comunei.

Ion Ciocea susține că acesta „este proiectul și investiția vieții lui”. „Mai sunt foarte multe lucruri pe care vrem să le facem pentru oamenii din Bustuchin. Prioritatea mea în acest an este să fac cadastrul general al localității, cadastrul sistematic. Am făcut foarte multe investiții aici la Bustuchin, apă gaze, drumuri, infrastructură, școli, săli de sport, am investit în sănătate, am reabilitat primăria și multe altele. Am un portofoliu foarte bogat pentru comunitate, ne-am propus foarte multe investiții. La ce se întâmplă în România, la criza care este, suntem mai reținuți în a spune că facem multe. Cel mai mare proiect al vieții mele pentru comuna Bustuchin este cadastrul general”, a precizat primarul Ion Ciocea.

Cadastrul va rezolva multe din problemele cetățenilor

Primarul din comuna Bustuchin speră să finalizeze această investiție până la sfârșitul acestui an. Odată cu realizarea acestui proiect, multe din problemele cetățenilor din comuna Bustuchin își vor găsi rezolvare. „Suntem cu el realizat până în acest moment cam 40-50% și sper ca până la iarnă să-l terminăm. Acest lucru va reda liniștea cetățenilor, adică le dăm această liniște prin faptul că vor avea proprietățile delimitate, vor avea o carte funciară și pot rezolva problemele cu proprietatea, ca fiecare să știe exact ce are și să evite discuțiile și procesele legate de proprietate”, a mai spus primarul din Bustuchin.

Vizualizări: 194

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: