Căldăruşe a fost reconfirmat în funcţia de preşedinte al SMEO

Gabriel Căldăruşe a fost reales preşedinte al Sindicatului Mine Energie Oltenia (SMEO). A primit circa 1.800 de voturi din cele peste 2.000 valabile. Pentru următorii patru ani, Căldăruşe va face echipă cu Emil Bârsanu, Jan Popescu, Ovidiu Priporeanu şi Marius Blându.

Liderul SMEO s-a declarat încântat de numărul mare de membri de sindicat care şi-au exprimat dreptul la vot. A câştigat alegerile cu un scor covârşitor. „Ne bucură faptul că rata de participare a fost extraordinară. Înseamnă că există interes. Au participat peste 2.200 de salariaţi. Au fost valabile aproximativ 2.100 de voturi. La ora actuală, este vorba de departamente, este domnul Bârsanu, la Rovinari, Jan Popescu, la SE Rovinari, Ovidiu Priporeanu, la Roşia şi domnul Marius Blându, la Departamentul Peşteana”, a declarat Gabriel Căldăruşe, preşedintele SMEO.

Şi colegii săi de la conducerea sindicatului se declară optimişti, mai ales că salariaţii au nevoie să fie reprezentaţi mai mult ca oricând, după cum declară Emil Bârsanu. „Şi Emil Bârsanu a fost optimist. A primit votul din partea a peste 800 de colegi. La Rovinari, au votat aproximativ 1.100 de colegi din cei 1.300 de membri. Eu am obţinut peste 800 de voturi, iar contracandidatul meu a primit 200. Participarea la vot a fost de peste 2.200 de colegi în total, la nivelul sindicatului. Mă bucură faptul că salariaţii sunt alături de noi. Cred că funcţiile contează mai puţin. Noi trebuie să fim uniţi. CEO trece printr-o perioadă critică şi ar trebui să ne gândim toţi la această companie pentru că ne dorim să avem o pâine de aici mulţi ani de acum înainte”, a mai precizat Emil Bârsanu.

Vizualizări: 1,719

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: