Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Călinoiu nu are curaj să candideze

Deşi este susţinut de PSD Gorj pentru a candida la un post de vicepreşedinte la nivel naţional, Ion Călinoiu a spus că nu s-a hotărât în acest sens. „Îi mulţumesc domnului Cârciumaru pentru susţinere, dar nu m-am hotărât. Dacă va fi cazul, voi candida”, a declarat Ion Călinoiu.

Postul vizat este acela de vicepreşedinte PSD pentru regiunea Oltenia, pentru care Victor Ponta a anunţat deja că o susţine pe Lia Olguţa Vasilescu, primarul din Craiova. Preşedintele PSD Gorj Florin Cârciumaru a spus că organizaţia judeţeană a decis să îl susţină pe Ion Călinoiu pentru această funcţie, pentru că ar fi un prim pas pentru ca acesta să poată candida la postul de guvernator al regiunii. Din păcate pentru cei doi, premierul Victor Ponta nu pare să aibă vreun gând să dea Oltenia în grija social-democraţilor de la Gorj. (A.A.)

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: