Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Canalizare de zeci de milioane la Bâlteni

Primăria Bâlteni licitează zilele astea proiectul de canalizare al comunei, după ce anul trecut s-a semnat contractul de finanţare la Ministerul Dezvoltării. Suma alocată proiectului este una fabuloasă, 21 milioane lei, şi va fi plătită de guvern până la finalizarea investiţiei. Gheorghe Păsărin, primarul comunei Bâlteni, a precizat că proiectul este unul vital pentru comună şi presupune sistem de canalizare din satul Moi până la ieşirea din satul Cocoreni. „Nu vorbim de un proiect gen stadion în pantă sau altceva, vorbim despre un proiect vital pentru comună şi pentru cetăţenii comunei. Proiectul presupune reţea de canalizare pe toată lungimea comunei, din Moi până la Cocoreni, urmând ca ulterior să racordăm şi uliţele comunei. Licitaţia este în plină desfăşurare pe SEAP, pe 5 mai vor fi deschise ofertele şi apoi vom da drumul la lucrări. Termenul de finalizare este de 3 ani, este o lucrare amplă tocmai de aceea este şi valoarea atât de mare, 21 milioane lei”, a declarat Gheorghe Păsărin, primarul din Bâlteni.

Proiectul cuprinde şi o staţie de tratare ape uzate. Cât priveşte finanţarea proiectului, primarul se declară încrezător că va primi aceşti bani. „Proiectul este pe Programul Naţional de Dezvoltare Locală şi Ministerul Dezvoltării a demonstrat că acest program funcţionează. Este şi interesul meu să am canalizare în comună, dar este şi interesul guvernului având în vedere directivele Uniunii Europene”, a spus Gheorghe Păsărin, primarul din Bâlteni.

Vizualizări: 544

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: