Candidaţii la şefia APM Gorj nu au avut timp să răspundă la întrebări

Nici de data acesta, funcţia de director a Agenţiei pentru Protecţia Mediului Gorj nu a fost ocupată. Deşi s-au prezentat doi candidaţi, Elisabeta Juveloiu şi Radu Socolovski, niciunul dintre cei doi nu a reuşit să se încadreze în timpul acordat susţinerii probei scrise. În aceste condiţii, concursul a fost amânat pentru a treia oară, urmând să fie susţinut peste maxim trei luni.

Funcţia de director a Agenţiei pentru Protecţia Mediului Gorj rămâne în continuare ocupată prin interimat de Elisabeta Juveloiu după ce niciunul dintre cei doi candidaţi nu a promovat examenul organizat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici. „Nu ne-am încadrat în baremul de timp, şi eu şi domnul Socolovski am ştiut toate cele patru subiecte însă trei ore a fost prea puţin timp pentru a le rezolva. Subiectele nu au fost deloc grele însă au fost foarte vaste şi timpul nu a fost suficient să te tratăm pe toate. Cred că am scris amândoi câte 10-12 pagini de fiecare”, a declarat Elisabeta Juveloiu.

În aceste condiţii, concursul a fost din nou amânat până la o dată ulterioară anunţată de ANFP. „Concursul a fost amânat peste două trei luni, în funcţie de cât durează procedura. Încă nu m-am gândit dacă o să particip din nou, consider că mai am ceva timp să mă hotărăsc”, a adăugat Elisabeta Juveloiu.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: