Carambol la Paralela 45

Accident în lanţ în municipiul  Târgu Jiu. Trei maşini au fost grav avariate, după ce şoferul unui autoturism înscris în Bulgaria nu a mai putut opri la timp lovind o maşină aflată la semafor. Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul lovit a ricoşat la rându-i în maşina aflată în faţa sa. Poliţiştii au stabilit vinovăţia conducătorului autoturismului cu numere străine.

Accidentul s-a produs în apropierea Paralelei 45 din municipiul  Târgu Jiu. Şoferii celor două autoturisme susţin că aşteptau culoarea verde a semaforului, când deodată au fost loviţi din spate cu putere de o maşină cu numere de Bulgaria. Viteza este motivul pentru care şoferul nu a mai putut opri maşina la semafor, susţine un conducător auto. „Cred că avea peste 100 de km la oră. Stăteam la semafor când m-a lovit din spate. La o aşa lovitură nu putea avea mai puţin”, susţine unul dintre şoferii care s-au ales cu maşinile avariate. Pe de altă parte, conducătorul autoturismului cu numere străine se apără şi spune că a fost obligat să ocolească un pieton. „Mi-a ieşit o persoană în faţa maşinii şi atent să nu dau peste acesta, m-am dus direct în maşina din faţă. Nu aveam mai mult de 50 de km pe oră, de unde 100?”, susţine şoferul.

CE SPUNE POLIŢIA

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au stabilit că de vină pentru producerea accidentului se face şoferul autoturismului cu numere de Bulgaria, acesta fiind sancţionat conform legii. „Acesta a fost sancţionat cu amendă în valoare de 260 de lei”, susţine Daniel Tică, purtător de cuvânt IPJ Gorj. Din fericire nu a fost nimeni rănit.

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: