Caravana voluntarilor se întoarce la Tismana

Asociatia Libera Initiativa si Antreprenoriat Tismana (ALIAT) organizeaza din nou un eveniment de proportii la Tismana, unde sunt asteptati toti tinerii si organizatiile interesate de Serviciul European de Voluntariat.

Caravana SEV consta intr-o succesiune de 25 de evenimente in locatii diferite din tara, fiecare eveniment local avand scopul de a informa privind oportunitatile oferite de programul SEV si de a facilta schimburile de experienta intre principalii actori implicati in proiecte SEV (organizatii de gazduire si de trimitere, voluntari intorsi si voluntari aflati in timpul stagiilor) si formatorii din Reteaua Nationala a Formatorilor TiA, pe de o parte, si organizatiile interesate sa deruleze proiecte SEV, pe de alta parte.

Organizatiile si tinerii interesati sa afle mai multe despre derularea proiectelor SEV sunt asteptate in data de 7 Octombrie 2013 la Tismana.

Caravana SEV este coordonata la nivel de judetul Gorj de Asociatia Libera Initiativa si Antreprenoriat Tismana (ALIAT) cu sprijinul si implicarea directa a conducerii Liceului Industrial Tismana, unde va avea loc si desfasurearea evenimentului.

Caravana SEV este coordonata la nivel national de Centrul de Voluntariat Cluj Napoca partener in proiectul gONG. Proiectul gONG este un proiect finantat de Comisia Europeana prin Programul TiA – Structuri de Suport SEV, derulat de Pro Vobis in parteneriat cu Asociatia A.R.T. Fusion, Asociatia Creativ, Asociatia Team for Youth si Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca si urmareste informarea la scara larga privind oportunitatile oferite de Serviciul European de Voluntariat (SEV) catre organizatii si tineri si cresterea calitatii proiectelor SEV.

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: