Cârciumaru: A apărut un mare pericol pentru USL

Florin Cârciumaru a declarat vineri la Interviurile Infinit FM că USL este în mare pericol dacă unii candidaţi intră în campanie cu sentimentul că sunt deja câştigători. Mai mult, preşedintele PSD Gorj este de părere că oamenii care pleacă din partid nu iau cu ei şi capitalul politic.

Reporter: Cum va decurge campania USL, având în vedere că se stă foarte bine în sondaje?

F.C.: Acesta este un mare pericol pentru USL. Am ieşit în campanie cu cei mai buni oameni, stăm bine în sondaje, dar există pericolul de a ne crede câştigători. Dacă nu dăm cu toţii dovadă de seriozitate, de la organizaţia judeţeană până la comună, dacă nu le explicăm cetăţenilor de ce trebuie să voteze USL, dacă nu mergem din poartă în poartă, putem avea surprize.

Reporter: Să înţeleg că faceţi un apel la seriozitate?

F.C.: Totul se învârte în jurul seriozităţii de care trebuie să dea dovadă şi PNL, şi PSD, şi PC, şi candidaţii, şi stafful de campanie.

Reporter: Cât va conta implicarea fostului pesedist Puiu Diaconescu în campania lui Dan Vâlceanu de la ARD?

F.C.: Prea mult nu va conta. Pe ce mă bazez când spun asta? Puiu Diaconescu are un segment al dânsului, de stimă şi prietenie pentru dânsul. Odată plecat din PSD, acest segment scade, rămân doar cei îl apreciază pe dânsul ca om. Sunt oameni care de-a lungul timpului l-au votat nu pe omul Puiu Diaconescu, ci pentru faptul că acesta era în PSD. Oamenii serioşi din PSD nu vor pleca. Eu dacă mâine plec din PSD rămân numai cu segmentul meu, al omului Cârciumaru, nu au după mine şi segmentul USL.

Vizualizări: 159

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: