Cârciumaru: Cred că Pandurii se descurcă şi fără Liviu Andrei

Primarul din Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, a comentat, amuzat, la Radio Infinit, zvonurile apărute în presa locală potrivit cărora echipa tânără din PSD ar lucra să-l îndepărteze. Cârciumaru a dat semne că ar reveni în AGA la Pandurii dacă vor veni şi directorul CE Oltenia Laurenţiu Ciurel şi preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu. Despre motivul retragerii sale din AGA, legat de Liviu Andrei, Cârciumaru crede că postul pe care urma să-l ocupe nu este important pentru funcţionarea clubului.

Rep.: Cum comentaţi aceste discuţii referitoare la dvs. şi grupuri din PSD?

Florin Cârciumaru: Pe unii îi deranjează foarte mult unitatea echipei PSD. S-a încercat de foarte mulţi ani să provoace o fisură în unitatea acestei echipe. N-au reuşit. După ce au observat că am fost atacat, aşa spun unii, nu ştiu pentru că am fost plecat în delegaţie o săptămână de zile şi că aş fi fost criticat de colegii mei de PSD pe tema venirea domnului Liviu Andrei la Târgu Jiu s-au iscat fel şi fel de discuţii că se va produce o ruptură în PSD, că vom lua măsuri dure împotriva domnilor Prunariu şi Pecingină. Am discutat cu fiecare în parte, domnul Pecingină, domnul Prunariu şi domnul Pigui. Şi problemele s-au lămurit. (...) Pe mine personal mă distrează şi mă ambiţionează în continuare să-mi fac datoria faţă de PSD.

Rep.: Pare o alianţă tăcută a partidelor din opoziţie şi a PNL împotriva PSD.

F.C.: Este normal ca partidele mici să se unească împotriva unui partid puternic la nivel de judeţ. Dar se vede şi pe ultimele sondaje. Cetăţenii încă au încredere în guvernarea USL şi în PSD şi am încredere că nu vom dezamăgi.

Rep.: Vorbeaţi de o candidatură la Consiliul Judeţean. Asta în cazul în care domnul Călinoiu merge la Regiune?

F.C.: Totul este posibil. Decizia depinde de cum ne facem treaba. Decizia mea depinde şi de hotărârea partidului.

Rep.: Dacă ar merge domnul Călinoiu la Regiune, postul de la judeţ ar fi disputabil.  

F.C.: Nu ştim dacă donul Călinoiu se duce preşedinte de regiune. Mă rog, îşi doreşte, dar lucrurile se pot schimba până atunci. E prea devreme.

Rep.: Domnul Andrei tot mai speră că va veni aici.

F.C.: Nu ştiu cât de necesar ar fi acest post. Nu ştiu. Sunt directori la club. Nu am intrat cu lux de amănunte în ceea ce înseamnă activitatea pentru fiecare din conducere, dar în momentul de faţă poate să meargă mai departe şi fără postul respectiv.

Rep.: A spus că nu-l mai vreţi în judeţ.

F.C.: A greşit. Astea-s declaraţii politice. Nu are dreptate nici cu mine, nici cu domnul Călinoiu. De ce să nu vină acasă? Vai de mine. Eu consider că din poziţiile pe care le avem atât eu cât şi domnul Călinoiu l-am ajutat să facă transferul de la Târgu Jiu la Bucureşti. Nu poate nega acest lucru.

Vizualizări: 153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: