Cârciumaru nu se simte ameninţat de „lupii tineri”

„Lupii tineri” din PSD lovesc din nou în seniorii partidului. Sub denumirea de Grupul de Iniţiativă Tinerii Gorjului, aceştia spun că vor să salveze judeţul. Potrivit informaţiilor apărute în presă, din noua grupare ar face parte şi tineri plecaţi din ţară, care au revenit acasă de sărbătorile pascale. Deşi în ultima perioadă „lupii tineri” se revoltă tot mai des împotriva liderilor partidului, Florin Cârciumaru spune că nu-şi simte ameninţată funcţia de preşedinte al PSD Gorj. Pe de altă parte, şeful PSD Târgu Jiu îi avertizează pe tineri în legătură cu colaborarea cu alte partide.

Preşedintele PSD Gorj spune că apreciază iniţiativa tinerilor de a se constitui într-un grup de iniţiativă. „Nu este vorba numai de tinerii din PSD, este vorba de toţi tinerii şi este o iniţiativă foarte bună. Este foarte bine că au o iniţiativă în acest sens. Pe mine nu m-a deranjat şi nu mă deranjează faptul că se vorbeşte despre tinerii din PSD. Eu întotdeauna am văzut în tinerii din PSD colaboratori de nădejde în ceea ce priveşte organizarea şi conducerea organizaţiei. Am colaborat foarte bine cu ei, în toate confruntările politice de-a lungul anilor şi la ora actuală nu mi-am simţit şi nu-mi simt deloc ameninţat locul de preşedinte al organizaţiei. Că va veni timpul să fac pasul lateral este adevărat şi acest lucru este valabil pentru orice lider politic”, a declarat Florin Cârciumaru.

Nu înţelege de ce Gorjul trebuie salvat

Liderul social-democraţilor pare însă deranjat de faptul că se vorbeşte despre salvarea judeţului. „Eu nu văd de ce se comentează atât de mult pe această temă. Gorjul este un judeţ care la ora actuală este structurat bine, este organizat bine din punct de vedere administrativ. Nu stăm nici mai bine nici mai rău decât alte judeţe din ţară. Lucrurile trebuie privite la nivel naţional, raportate la ziua de astăzi şi nicidecum raportate la ziua de ieri, să nu facem comparaţie cu perioada sistemului comunist, în ceea priveşte existenţa locurilor de muncă, activitatea economică. Noi trebuie să ne raportăm la ziua de astăzi”, a precizat Cârciumaru.

Preşedintele PSD Târgu Jiu, Aurel Popescu, îi avertizează pe tineri în legătură cu colaborarea cu partidele politice. „Din presă am aflat de existenţa acestui grup şi nu pot decât să mă bucur să văd că tinerii se organizează, se constituie în grupuri. Mă bucur să văd că tinerii sunt interesaţi de viitorul Gorjului. Nu ştiu cine este în spatele acestui grup de iniţiativă. Am citit în presă despre organizarea la nivel de tineri, care sunt plecaţi şi reveniţi cu ocazia sărbătorilor pascale în ţară. E bine să fie cât mai activi aici în ţară, dar e bine să aibă foarte mare grijă în ceea ce priveşte colaborarea cu partidele, dar nu pot să spun cine stă în spatele acestui grup. N-aş putea să merg pe ideea că sunt „lupii tineri” reorganizaţi”, a declarat Aurel Popescu, preşedintele PSD Târgu Jiu.

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: