Cârciumaru: PSD a cedat Prefectura în alt judeţ pentru a primi Gorj

PSD-ul a primit funcţia de prefect după ce premierul Victor Ponta s-a supărat pe liberali din cauza insistenţei de a-l schimba pe Liviu Andrei înainte de alegerile parlamentare. Declaraţia a fost făcută de Florin Cârciumaru, preşedintele PSD Gorj, Radio Infinit. Ba mai mult, acesta a mai precizat că PSD-ul ar fi cedat liberalilor funcţia de prefect din alt judeţ în schimbul celei de la Gorj.

Rep.: Se pare că domnul Liviu Andrei va fi schimbat înainte de alegerile din toamnă, deşi premierul anunţase că-l va păstra în funcţie până atunci. Cum comentaţi acest lucru-

F.C.: Eu ştiu că atunci când un prim-ministru vine într-un judeţ şi face o declaraţie conform căreia va fi păstra prefectul până după alegerile din toamnă nu trebuia insistat atât de mult pe tema înlocuirii sale. Probabil, domnul Victor Ponta s-a supărat şi a ales o soluţie de mijloc. La Gorj nu a existat o dispută la nivel de post, ci la nivel de persoană.

Rep.: Susţinerea domnului Teodorescu este soluţia de mijloc-

F.C.: Cred că primul ministru şi-a asumat responsabilitatea şi a luat măsura de a da liberalilor în alt judeţ postul de prefect care era al PSD-ului în schimbul celui de prefect de la Gorj care revenea PNL-ului. La Gorj, toate discuţiile se învârteau în jurul persoanei propusă de PNL în sensul că domnul Octavian Lupulescu nu era persoana indicată.

Rep.: Ce părere aveţi despre declaraţiile făcute de domnul Ion Iordache potrivit cărora PSD-ul trişează şi vrea să pună mâna pe toate funcţiile de conducere-

F.C.: Din punctul meu de vedere nu trebuie comentată o asemenea declaraţie. Domnul Iordache nu este cea mai indicată persoană din PNL să comenteze pe seama USL. Noi nu am trişat absolut deloc în alegeri. Dânsul nu ştie care este repartiţia instituţiilor deconcentrate pe fiecare partid în parte.

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: