Cârciumaru s-a săturat de „subiectul CE Oltenia”

Liderul PSD Gorj Florin Cârciumaru nu mai vrea să comenteze ceva ce are legătură cu Complexul Energetic Oltenia. Tăcerea liderilor partidului de la guvernare coincide cu faptul că au obţinut tot ceea ce reclamau până acum: conducerea CEO şi Consiliul de Supraveghere. În mai puţin de o săptămână Constantin Bălăşoiu nu va mai fi director la CEO, iar membrii Consiliului de Supraveghere vor fi schimbaţi. Directorul gigantului energetic va fi Laurenţiu Ciurel.

Până la anunţul făcut de Constantin Bălăşoiu, acela că va renunţa la funcţia de director executiv al CEO, nu trecea o zi fără ca liderii PSD, Florin Cârciumaru şi Ion Călinoiu, să nu facă vreo afirmaţie referitoare la această companie. Pentru că între timp a expirat şi mandatul de patru luni al Consiliului de Supraveghere, CEO nu mai este subiect de discuţie. „Nu mai comentez subiectul ăsta. Părerea mea este că este timpul să se apuce de treabă în activitatea de minerit şi energie. Prea mult s-a discutat că azi e un director, mâine este altul. Până la urmă, responsabilitatea este a Ministerului Economiei şi a primului ministru“, a declarat ieri Florin Cârciumaru.

Acesta a mai spus că nu ştie ce se întâmplă cu numirea ui Laurenţiu Ciurel. „Nu cunosc pentru că nu se depun la partid solicitările, ci la Ministerul Economiei. Nu ştiu ce se întâmplă cu sediul, cu numirea lui Ciurel, noi ca partid am insistat ca sediul să fie mutat la Târgu Jiu, să fie schimbată comisia de supraveghere. Dacă rămâne sau pleacă domnul Bălăşoiu nu stabileşte un partid“, a mai spus Cârciumaru.

Mandatul membrilor Directoratului şi cel al Consiliului Supraveghere expiră pe 30 septembrie. 

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: