Cardoso ar putea ajunge la Universitatea Craiova

Alexandre Cardoso e unul dintre cei mai râvniţi fotbalişti ai unei echipe retrogradate. Brazilianul care era dorit din timpul sezonului trecut de Dinamo, are acum o ofertă concretă din partea celor de la Universitatea Craiova. De asemenea, Cardoso se mai află şi pe lisa de posibile achiziţii a altor echipe precum Rapid sau Steaua. Oficialii de la Pandurii au recunoscut că negociază cu Craiova şi spun că l-ar oferi pe brazilian primului club care a venit cu o ofertă concretă.

Conducerea clubului Pandurii negociază în aceste zile cu oficialii de la Universitatea pentru un transfer sau un împrumut al fundaşului brazilian Alexandre Cardoso la Ştiinţa. Din informaţiile publicate în presă, craiovenii sunt dispuşi să dea un milion de euro pe fundaşul stânga, dar vor să eşaloneze plata în mai multe tranşe care să fie achitate pe parcursul sezonului viitor. Problema apare la această eşalonare cu care gorjenii nu sunt de acord din această cauză cei de la  Pandurii preferând chiar un împrumut al fundaşului la Universitatea.

Pandurii agreează şi un împrumut

„Am discutat să-l dăm la Craiova dar dacă plătesc suma negociată până la iarnă. Mai există şi varianta de a-l da împrumut celor de la Universitatea şi apoi să revină la Pandurii, dar încă mai discutăm”, a precizat pentru Pandurul directorul general al SNLO, Dan Burlan, mandatat să se ocupe de aceste probleme în absenţa preşedintelui CA de la Pandurii, Marin Condescu.

Oferta celor de la Craiova este prima făcută oficial de un club din Liga I pentru fundaşul brazilian care este dorit şi de Dinamo, Steaua şi Rapid. „O să-l dăm la cine are oferta cea mai bună dacă vor fi exista şi oferte de la alte echipe. Dar preferăm Craiova pentru că e mai aproape de noi, sunt tot olteni şi am prefera să-l trimitem acolo ca să-l mai putem urmări şi noi”, a mai precizat directorul general al SNLO, Dan Burlan.

Păcurar e dorit de Porumboiu

Indiferent ce ofertă va fi acceptată, e clar că brazilianul Cardoso nu va evolua la Târgu Jiu în Liga a doua, el fiind unul dintre jucătorii cărora li se va permite să plece la prima ligă, fiind printre cei mai buni jucători din campionatul intern pe postul de fundaş stânga. Oferte din prima ligă mai au în acest moment Stanca şi Păcurar. Portarul pandurilor era pe lista celor de la Dinamo, dar a refuzat săptămâna trecută semnarea unui contract pentru că suma care i se oferea era prea mică. Păcurar a fost în tratative cu Steaua, dar acest transfer nu s-a concretizat, acum mijlocaşul fiind dorit de FC Vaslui. Cotat de conducerea de la Pandurii la suma de 450 000 de euro, Păcurar ar putea ajunge la echipa lui Porumboiu pentru doar jumătate din această sumă, atât cât sunt dispuşi moldovenii să plătească.

Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: