Cârţu: „Poate sunt eu într-o perioadă mai ghinionistă!”

Antrenorul Sorin Cârţu s-a despărţit ieri pentru a doua oară în acest sezon de Pandurii. Suspendat ieri de conducerea de la Pandurii, Cârţu spune că nu va accepta nici un post în cadrul clubului. Fostul tehnician spune că este afectat doar de faptul că nu a reuşit să realizeze ceea ce şi-a propus la revenirea la echipă. Cârţu nu se consideră vinovat de acest eşec şi nici pe jucători nu îi acuză de ratarea obiectivului, precizând doar că nu poate antrena norocul sau ghinionul.

După aflarea veştii că nu va mai antrena Pandurii, veste pe care i-a comunicat-o directorul general al SNLO Dan Burlan, cu puţin timp înainte de plecarea tehnicianului către Craiova, Cârţu nu s-a declarat nici surprins, dar nici afectat de măsura luată. „Nu ştiu exact cum s-a decis acolo, eu ştiu doar că sunt suspendat până la finalul acestui campionat. Nu am nici o treabă, nu fac eu nimic să încerc nu ştiu ce procese şi ei ştiu cum stă treaba şi că eu nu voi face nimic”, a precizat Cârţu care nu va reclama în nici un fel măsura luată. Fostul antrenor consideră că e normal ca preşedintele Condescu să fie supărat pe situaţia actuală, explicând că nu a purtat încă nici o discuţie cu acesta: „Probabil că preşedintele e supărat de aceea s-a luat această decizie, e normal să fie supărat în situaţia asta. N-am avut nici o discuţie cu preşedintele, doar cu domnul Burlan, directorul SNLO am vorbit. Mi-a comunicat că voi rămâne în cadrul clubului, dar pe mine nu mă interesează şi nu fac nici un fel de comentarii faţă de ceea ce s-a întâmplat.  Se poate şi întrerupe unilateral contractul, eu nu am nici un fel de pretenţii de la Pandurii”.

„Nu pot să antrenez norocul sau ghinionul!”

În ceea ce priveşte ratarea obiectivului, Cârţu spune că este supărat doar pe el pentru că nu a reuşit mai mult dar nu îşi  reproşează nimic. „Sunt supărat pe mine că nu am reuşit să realizeze ceea ce vroiam. Dar asta este, am încercat tot ce am crezut eu că e bine şi acum dacă aş da timpul înapoi tot aşa aş proceda”, a declarat antrenorul precizând că s-au pierdut o serie de meciuri în minutul 90, acolo intervenind doar norocul sau ghinionul: „Nu poţi să impuţi jucătorilor sau antrenorilor nişte meciuri care se pierd în minutul 90. Astea la fel de bine puteai să le câştigi, puteam acum să avem încă trei puncte în plus la fel cum nu le avem. Dar ce să fac, nu pot să antrenez norocul sau ghinionul. Poate sunt eu într-o perioadă mai ghinionistă. Soarta nu o poate schimba nimeni, dar dacă e cineva sare poate să schimbe soarta… însă eu mă îndoiesc”. Cârţu nu a mai venit ieri la Târgu Jiu, aflând decizia conducerii înainte de a veni la antrenament.

„Nu-mi imput nimic în ceea ce priveşte munca mea. Şi mâine, la fel aş face dacă ar fi să o iau de la capăt. Ceea ce am făcut se impunea în situaţia în care era echipa. Este un coşmar, nu ai cum să scapi de el. În două luni de zile nu poţi să pui la loc ce trebuia să faci altă dată”.

Sorin Cârţu

Vizualizări: 99

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: