CAS Gorj prelungeşte actele adiţionale cu furnizorii de servicii medicale

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj va încheia acte adiţionale la contractele încheiate pe anul 2014 pentru serviciile medicale, medicamente şi dispozitive medicale şi pentru luna aprilie, întrucât nici până la această dată nu a primit bugetul pe anul 2015.

În vederea asigurării continuităţii medicale, la fel s-a procedat şi pentru primele trei luni ale anului în curs. „Aşteptăm să primim bugetul de la o zi la alta. Cel mai probabil, vor fi alocate fonduri pentru tot anul. Pentru luna aprilie se vor încheia acte adiţionale urmând ca până pe 27 aprilie să se încheiem contractele cele noi. Pentru luna aprilie nu va fi nici o diferenţă faţă de primele trei luni în ceea ce priveşte finanţarea. Începând cu 1 mai vor intra în vigoare noile reglementări ale Contractului Cadru”, a declarat Daniel Bondoc, preşedintele CJAS Gorj.

Conducerea instituţiei speră ca judeţului Gorj să-i fie alocat un buget mai mare decât anul trecut. „Bugetul local al anului 2014 a fost de 253.279.000 lei. Ne aşteptăm ca bugetul de anul acesta să fie mai mare, ţinând cont că vor veni rectificări şi pe parcursul anului. De regulă pe programele de sănătate vin rectificări de 3-4 ori pe an, iar pentru banii de spital apar una, maxim două rectificări pe an”, a mai precizat Daniel Bondoc.

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: