Casa de Pensii a scos un birou în curte, din cauza aglomeraţiei

Mutarea întregii activităţi a Casei Judeţene de Pensii Gorj într-un singur sediu a creat aglomeraţie la ghişeele unităţii de pe strada 30 Decembrie din Târgu Jiu. Spaţiul pus la dispoziţie beneficiarilor s-a dovedit a fi neîncăpător pentru sutele de persoane care se perindă zilnic pentru obţinerea sau înmânarea de documente. Pentru a evita aglomeraţia, unele persoane şi-au completat actele afară, la un birou pus special în acest scop.

Noile reglementări aduse la sfârşitul anului trecut pentru calculul vârstei de pensionare, dar şi faptul că sediul Casei de Pensii de la Gară a fost desfiinţat au condus la o aglomerare la sediul de pe strada 30 decembrie. Agitaţie mare a fost şi ieri la ghişeele unităţii. „Marea aglomeraţie este tot la pensii, pentru că a intervenit grupa I de muncă publicată la sfârşitul lunii decembrie, oamenii vin şi întreabă, sunt interesaţi, vor să afle detalii. Ne-a mai aglomerat şi mutarea activităţii sediului de la gară, asta este situaţia. Încercăm să facem faţă la toate solicitările”, a spus Daniela Negoiţă, directorul adjunct al Casei Judeţene de Pensii Gorj.

Pentru că la ghişee nu mai prea era loc, unii cetăţeni au ieşit în faţa clădirii, unde şi-au completat documentele pe un mobilier montat în acest scop de conducerea unităţii. În această situaţie s-a aflat şi Dănuţ Coman din Brăneşti. Omul spune că abia a găsit sediul Casei Judeţene de Pensii. „E destul de aglomerat, am ieşit afară pentru că e mai simplu, mai uşor. Acum am venit prima dată, oricum am circulat puţin prin oraş pentru a găsi sediul, dar m-am descurcat. Ştiam că la sediul de la gară trebuie să mă prezint, nu ştiam că s-a mutat activitatea de acolo. Completez o cerere tip, pentru un contract în Germania”, a spus Dănuţ Coman. 

Vizualizări: 180

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: