Ce așteptări are primarul din Cătunele de la noul guvern

Florinel Țuilă, primarul din Cătunele, are așteptări mari de la viitorul guvern. Speră ca noii guvernanți să crească salariile oamenilor astfel încât să nu mai fie nevoiți să plece la muncă în străinătate ci să rămână în comunele și orașele lor și să dezvolte mici afaceri.

Rep.: Ce așteptări aveți de la noul guvern?

Florinel Țuilă: Am așteptări mari, măcar 50% din ceea ce au promis dacă se va realiza cred că va fi bine pentru noi, pentru România. Vedem ce este în Occident. Este bine la noi să fie liniște și este bine să oferim oamenilor noștri salarii mai mari să nu mai plece pentru că salariile mici sunt intenționat acordate cetățenilor României ca să plece în Occident să slugărească pe la alții.

Rep.: Credeți că vor mării salariile de anul viitor?

F.Ț: Se pot mări salariile pentru că suntem o țară bogată în comparație cu alte țări care nu au de niciunele.

Rep.: Cu ce ați vrea să vă ajute Guvernul ca să realizați ceva în localitate?

F.Ț: Cu finanțare pentru realizarea de solarii, sere, dezvoltarea agriculturii în special, pentru că nu ne putem gândi la dezvoltarea industriei așa rapid mai ales în zonele astea a comunelor mici, orașelor mici cum este Motru, nu se pot realiza fabrici și uzine.

Rep.: La ce se pretează zona pe care o administrați?

F.Ț: La noi ar trebui să dea Guvernul finanțare pentru mici proiecte de dezvoltare agricolă, sere solarii, plantații de pomi, și alte chestiuni pentru dezvoltarea familiei, a PFA-urilor, sunt oameni care și-ar dori pentru că noi m făcut o piață în apropierea municipiului Motru și în această piață își vor vinde doar produse românești.

Vizualizări: 290

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: