Ce cred politicienii despre numirea lui Căruntu la Partidul Poporului!

Foşti colegi, dar şi adversari la Universitatea Constantin Brâncuşi, Dan Morega şi Constantin Căruntu ajung să fie din nou pe baricadele luptei politice, după ce cel din urmă a decis să intre în Partidul Poporului -Dan Diaconescu, fiind şi şef al filialei judeţene. Deputatul e convins că noul şef al PP-DD Gorj ar fi putut să îşi găsească un partid mai bun, mai ales că nu se declară de acord cu numele pe care îl poartă formaţiunea politică.

Morega face glume pe seama numelui partidului. „Să înţelegem că Poporul este Dan Diaconescu sau că există un popor Dan Diaconescu şi nu ştim noi?! Avem partide mult mai importante care nu şi-au luat denumirea fondatorilor. Nici măcar mogulul Dan Voiculescu nu a făcut aşa ceva“, a spus acesta.

Deputatul crede că fostul său coleg putea să găsească un partid mai bun, poate unul de centru dreapta, cum e UNPR. Omul de afaceri este avertizat că în Parlament nu se câştigă mulţi bani.   

„În privinţa lui Căruntu, el este un bun organizator, dar cred că îşi putea găsi un partid mai bun, o formaţiune de centru dreapta, el fiind om de afaceri, unul chiar prosper. Dacă renunţă la afaceri pentru a candida să intre în Parlament să nu se aştepte la câştiguri mari pentru că veniturile lunare sunt modeste, undeva la 900 de euro, desigur, legal. Eu nu am avut alte câştiguri, din contră, iar el ştiu că a mai încercat să devină parlamentar în trecut cu pesediştii. Poate îi iese acum cu OTV-iştii…”, glumeşte Morega în finalul declaraţiei sale.

Cu zâmbetul pe buze a reacţionat şi un alt universitar gorjean, deputatul Vasile Popeangă, atunci când a fost chestionat despre decizia lui Căruntu de a se implica din nou în viaţa politică a judeţului. Parlamentarul social-democrat spune că ştia de intenţia de a reveni în politică. „Îi doresc mult succes în noua funcţie, dar va trebui să mai parcurgă nişte etape. Este un om de stânga pentru că provine dintr-o familie de oameni mai supăraţi, care au dus-o mai greu de-a lungul vremii, iar asta l-a şi format pe el în gândire ca om de stânga. E adevărat că a beneficiat de o conjunctură favorabilă în afaceri, dar, acum, dacă tot intră în politică, poate vede cum este şi cu redistribuirea resurselor financiare către nevoiaşi. Sunt sigur că posibilităţile financiare îi vor oferi şansa de a realiza structurile de care are nevoie partidul pentru a înfăptui programul Partidului Poporului”, declară Vasile Popeangă.

„Partidul acesta are şanse să acceadă în Parlament pentru că îi strânge la un loc pe toţi OTV-iştii nemulţumiţi“.

Dan Ilie Morega

„Şi eu m-aş bucura să fiu beneficiar al programului lui Dan Diaconescu, să nu plătesc decât patru impozite, să primesc 30.000 de euro şi câte şi mai câte“

Vasile Popeangă

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: