Ce crede Manţog despre dorinţele lui Ruşeţ

Democrat-liberalul Ionel Manţog a comentat într-o emisiune la Gorj Tv afirmaţiile făcute în mod repetat de actualul preşedinte al PDL Gorj, Ion Ruşeţ. Acesta din urmă a spus că Manţog, alături de alţi doi pedelişti vor fi subiect de discuţie în şedinţa Biroului Permanent. Ruşeţ a atins subiectul de mai multe ori, dar doar în presă. În timp ce Ruşeţ nu ştie cum să-şi îndeplinească visul, acela de a scăpa de Manţog din partid, deşi acesta nu s-a mai implicat în nici un fel, cel din urmă nu pare interesat de deciziile luate împotriva lui.

Ionel Manţog, fostul preşedinte al PDL Gorj, a declarat ca nu are nimic de pierdut indiferent de decizia care va fi luată în privinţa sa. Manţog nu se arată deranjat de declaraţiile făcute de preşedintele formaţiunii politice, Ion Ruşeţ, în care acesta susţine că îi va analiza situaţia. „Fără falsă modestie vă spun. Manţog nu va avea de suferit dacă nu va mai face parte din acest partid. Eu m-am înscris în PDL când eram director, iar de când am ajuns în partid am fost şi şomer, m-am ales şi cu un dosar penal pentru o casă în care nu locuiesc şi nu e pe numele meu. Acelaşi lucru l-au făcut şi alţii, Ion Călinoiu de exemplu, dar el spre deosebire de mine, locuieşte în acea casă, iar eu am dosar penal şi el nu”, susţine acesta. Gândul de a se înscrie într-o altă formaţiune politică nu-l preocupă pe Manţog, care declară că nu va face politică pentru un alt partid.

MĂSURI

Până la 31 iulie conducerea Partidului Democrat Liberal Gorj susţine că va analiza situaţia acestora. În cazul celor doi, fostul director al Bazei de Aprovizionare Rovinari Iustin Moţa şi Ionel Manţog, se poate ajunge până la suspendare, în timp ce în cazul lui Theodor Popescu, director la Apele Române Gorj, partidul nu-l mai susţine în fruntea SGA.

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: