Ce noroc are Ciurel

Cristi Pustai a cerut să plece de la Pandurii, a comunicat ieri boss-ul Prunariu. În culise, vorba era alta. Pustai a fost despăgubit cu 150.000 de euro să plece. Dacă o fi aşa, cândva Prunariu va trebui să explice la organe cum de a dat atâta bănet unuia care a vrut să plece. „Păi le-am promis oamenilor că fac ordine, ce naiba, vin alegerile”, ar fi o variantă de răspuns.

Pe mine nu mă miră că Pustai a vrut să plece de la bine. Că mă gândesc că a fost bine, dacă în 14 luni şi-a băgat în conturi 350.000 de euro. Fără aştia de la plecare. Nu mă miră, pentru plecatul acesta la cerere este un fenomen de masă. De exemplu, la Complexul Energetic Oltenia, inginerii se calcă în picioare îmbulzindu-se cu cererile la Ciurel, să fie trecuţi pe posturi de şoferi. Economistele fac şi ele rând să treacă în producţie, strungăriţe sau sudoriţe. Juristele ce să mai vorbesc, au pus mâna pe mătură şi mop şi fac demonstraţii în anticamera lui Ciurel, cerând să fie retrogradate. Nu râdeţi, că nu glumesc. Aşa susţin şefii CE Oltenia, cu nesimţire, la televizor, în văzul tuturor. Că ei nu forţează oamenii să plece pe posturi mult mai prost plătite, salariaţii cer. Ba chiar şi şomajul tehnic din aceste săptămâni nu a fost decis de Directorat, cum am putea crede. Nu! A fost la cererea salariaţilor, care sunt îngrijoraţi când văd conturile goale şi depozitele pline ale societăţii. Totul în CE Oltenia se face la cerere. În câteva luni, salariaţii, sub atenta îndrumare a lui Ruşeţ, vor cere să fie concediaţi în masă fără plăţi compensatorii. Păi mă, domnul Prunariu, aşa se face treabă, nu ai învăţat nimic de la tac-tu Ciurel? Păi Ciurel nu l-ar da nici pe Medinţu afară cu 150.000 de euro.

Noroc că PSD nu a furat modelul asta. Partidul lui Călinoiu încă este obişnuit să dea şi uite că nici nu a început bine campania, şi deja primim consultaţii gratuite. Să vedem mai bine buletinele de vot. Să nu mai votăm greşit, la în ultimii 24 de ani. Amin.

Vizualizări: 174

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: