CE Oltenia cumpără bocanci de un milion de lei

Complexul Energetic Oltenia cumpără încălțăminte de protecție pentru angajații săi. Mai bine zis, „bocanci cu talpă antiderapantă, bombeu metalic și lamelă antiperforație”.

Încălțămintea de protecție se acordă gratuit salariaților și va ajunge în toate subunitățile și sucursalele companiei.

„Bocancii trebuie să asigure protecția piciorului lucrătorului împotriva următoarelor riscuri: protecție împotriva alunecării, inclusiv pe suprafețe unse cu uleiuri, hidrocarburi; protecția călcâiului împotriva șocurilor mecanice; protecție împotriva agresiunilor mecanice superficiale (abraziune, agățare) și protecție împotriva pătrunderii obiectelor ascuțite, tăioase prin talpă”, potrivit documentației.

În plus, bocancii trebuie să fie din piele, căptușiți, rezistenți la pătrunderea și absorbția apei, cu bombeu metalic și talpă elastică și antiderapantă.

În acest sens, CE Oltenia intenționează să încheie un contract-cadru pe 2 ani. Valoarea maximă estimată a contractului este de 986.700 lei fără TVA. Asta presupune cumpărarea a circa 25 de mii de perechi de bocanci. Cele mai multe vor ajunge la salariații din carierele miniere.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 3 aprilie, ora 15:00.

Vizualizări: 3,187

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: