Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

CE Oltenia închiriază mașini pentru transport marfă. Noi contracte!

Complexul Energetic Oltenia caută să închirieze trei vehicule de transport marfă cu șofer. Contractul va fi încheiat pe o perioadă de 2 luni, iar pentru asta, compania alocă un buget de peste 67 de mii de lei fără TVA.

„Prin contractarea acestor tipuri de servicii ce privesc închirierea de autovehicule de transport marfă cu şofer se va asigura aprovizionarea continuă cu diferite piese de schimb şi materiale, transportul pentru reparaţii a pieselor agabaritice și a diferitelor subansamble, evacuarea de materiale din carieră în condiţii grele de drum şi în teren accidentat, din cariera de lignit. Prestarea serviciului se face în perimetrul Exploatării Miniere de Carieră Motru, și anume Cariera Rosiuţa”, se arată în caietul de sarcini.

Concret, CE Oltenia vrea să închirieze două autobasculante mai mari de 20 de tone și un autocamion cu sarcina utilă mai mare sau egală cu 7,5 tone.

Contractul va fi atribuit prin procedură simplificată, iar componenta financiară va conta în proporție de 70%.

Ofertele se depun până pe data de 3 iunie, ora 15:00.

Vizualizări: 2,368

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: