Ce preț de pornire are noul autoturism Dacia Duster! 

S-a aflat prețul de pornire al noului autoturism Dacia Duster, care a fost prezentat la Salonul Auto de la Geneva în 2024. La standul constructorului român, vizitatorii pot admira noua generație a SUV-ului produs la Mioveni, noul Dacia Spring electric, dar și Dacia Sandrider, prototipul care va concura în Raliul Dakar începând cu anul viitor.

Noua generație a SUV-ul Dacia Duster, produs la Mioveni, este prezentă la Salonul Auto de la Geneva. Astfel, conform promotor.ro, noul Duster va avea un preț de pornire de 18.800 de euro. Totodată, o noutate este reprezentată de faptul că s-a renunțat la motorizările diesel, în favoarea propulsorului full-hybrid, regăsit pe Dacia Jogger.

Este pentru prima dată când Duster dispune de o motorizare hibrid de 140 CP. Astfel, cei care aleg să facă o astfel de achiziție se pot bucura de un motor dinamic fără încărcare la priză. Autoturismul poate fi condus în modul exclusiv electric în 80% din călătoriile în mediu urban și poate reduce consumul de combustibil cu până la 40%.

„Gardă la sol de până la 217 milimetri, unghi de degajare mai mare de 30°, ajutor la urcarea pantelor cu tracțiunea integrală cuplată, materiale rezistente la zgârieturi: fidel ADN-ului său de SUV, Duster are capabilități excelente de teren”, este descris noul Duster, prezentat la Salonul Auto de la Geneva.

Dacia încearcă să-i atragă pe vizitatorii Salonului Auto de la Geneva și cu ajutorul Spring facelift, prezentat recent. Autoturismul electric a trecut prin multe transformări. Astfel, în acest moment, Dacia Spring are un design modern, inspirat de la Duster 3.

Galerie foto


Vizualizări: 2,250

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: