Ce profit are CEO în primele cinci luni

Complexul Energetic Oltenia înregistrează profit în 2018. Circa 30 de milioane de lei este plusul cu care se laudă directorul Sorin Boza la acest bilanţ. În plus, au venit bani şi prin Planul Naţional de Investiţii (PNI), pentru Rovinari şi Işalniţa.

Managerul CEO, Sorin Boza, a explicat, la TV Sud, că se bucură de profit cu toate taxele achitate la zi. „După primele cinci luni de zile, profitul societăţii este undeva de 30 de milioane de lei. Noi primim bani prin Planul Naţional de Investiţii. În momentul în care nu ai o taxă primită, nu primeşti certificatul fiscal pe zero. Dacă n-aş avea o taxă plătită, n-aş putea să primesc bani. Taxele sunt plătite la zi. Am primit şi tranşa a doua pentru Işalniţa şi pentru Rovinari. Până acum, s-au primit vreo 38 de milioane de lei”, a anunţat Sorin Boza.

La sfârşitul anului trecut, mecanismul PNI a devenit funcţional, prima tranşă de 6,2 milioane de lei fiind virată în conturile CEO, pentru blocul energetic nr. 4 de la Sucursala Rovinari. Compania a depus în anul 2014 primele cereri în vederea obţinerii de fonduri nerambursabile pentru investiţiile companiei cuprinse în Planul Naţional de Investiţii, respectiv pentru reabilitarea şi modernizarea blocului energetic nr.4 de 330 MW de la SE Rovinari şi a blocului energetic nr.7 de la SE Işalniţa.

(A.A.)

Vizualizări: 2,366

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: