CE Rovinari fără director comercial! Revine Iliescu?

Eugen Tunaru a fost numit oficial la şefia Complexului Energetic Turceni de către ministrul economiei, Adriean Videanu. Ministrul a emis ordinul de numire la sfârşitul săptămânii trecute, noul director general urmând să îşi intre oficial în pâine de azi. El va conduce azi pentru prima dată şedinţa consiliului de administraţie al unităţii, după care va trebui să se implice în problemele curente ale complexului energetic.

Numirea lui Tunaru la Turceni s-a produs pe fondul numeroaselor speculaţii cu privire la posibilul succesor al lui Ionel Manţog în postul lăsat liber prin demisia înaintată la începutul săptămânii trecute. Fostul lider al PDL Gorj a demisionat de la conducerea complexului energetic invocând motive personale şi politice. Înlocuitorul său, Eugen Tunaru, este membru al PDL şi director comercial la Complexul Energetic Rovinari. Plecarea acestuia la Turceni face ca postul de director comercial la Rovinari să rămână liber.

Anterior, în funcţia respectivă s-a aflat Gheorghe Iliescu, care a fost însă schimbat de fostul consiliul de administraţie al unităţii după ce acesta s-a opus semnării unor contracte de către fostul director general Laurenţiu Ciurel. Ulterior, Iliescu şi-a pierdut definitiv locul de muncă la Rovinari, revenind de circa o lună ca simplu inginer în cadrul complexului energetic. Conflictele dintre cei doi au generat două dosare penale marca DNA, în care Iliescu este martorul procurorilor anticorupţie, dosare despre care însă nu se mai aude decât că procurorul care se ocupa de ele este în concediu medical de o lungă perioadă de timp după ce şi-a rupt piciorul.

Vizualizări: 78

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: