Ceai fierbinte şi şampanie, oferite de primării în noaptea de Revelion

Cei mai mulţi primari gorjeni petrec noaptea de Revelion alături de familie. Cum era şi firesc, primarii au pregătit în detaliu noaptea dintre ani, aşa că cetăţenii vor avea parte de focuri de artificii, şampanie şi muzică. La Târgu Jiu, primăria va oferi ceai fierbinte în noaptea dintre ani, pentru că se anunţă temperaturi de minus 18 grade.

Primarul din Târgu Logreşti a mărturisit că va merge alături de colegii din primărie în centrul comunei, unde va deschide o sticlă de şampanie alături de cetăţeni. „Din 2009 în fiecare an merg în centrul comunei alături de colegii mei, unde am pregătit şi noi un foc de artificii, cafea, muzică şi unde ne distrăm împreună cu cetăţenii. După acest moment, ne retragem fiecare în sânul familiei, la casele noastre”, a mărturisit primarul din Târgu Logreşti, Ion Băluţă.

Aceeaşi atmosferă de sărbătoare şi la Leleşti. Primarul Marian Rotaru a spus că va petrece Revelionul alături de tinerii din comună, care au organizat o petrecere pe cinste. „Revelionul o să-l petrec în familie, dar la ora 12 o să fiu alături de cetăţeni pentru a ciocni o cupă de şampanie. Mai mulţi tineri din comună au organizat o petrecere de Revelion cu muzică şi cu voie bună şi o să fiu şi eu prezent”, a precizat primarul din Leleşti, Marian Rotaru.

Ca în fiecare an, primarul din Bustuchin a organizat un Revelion pe cinste pentru cetăţenii comunei. Primarul Ion Ciocea spune că organizarea Revelionului a devenit deja o tradiţie. Petrecerea se va organiza la Sala de Sport, va fi şampanie, foc de artificii şi muzică populară. „Ca în fiecare an voi petrece alături de cetăţenii mei, cu muzică, cu vin fiert, vom avea şi foc de artificii şi tot ce trebuie”, a declarat primarul din Bustuchin, Ion Ciocea. Şi primăria Rovinari organizează în noaptea dintre ani un foc de artificii. Primarul Dorin Filip va fi prezent pe Bulevard, unde va ciocni o cupă de şampanie cu cetăţenii din oraş.

CĂSĂTORII

Primarul din Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, va oficia în noaptea dintre ani 18 căsătorii la Poarta Sărutului. Perechile sunt din Gorj, Timișoara, Drobeta Turnu- Severin, Craiova și Lugoj. La miezul nopţii, târgujienii sunt aşteptaţi să ciocnească o cupă cu şampanie şi să urmărească focul de artificii, în Piața Prefecturii. Pentru că se anunţă minus 18 grade în noaptea de Revelion, vor fi câteva puncte în care se va servi ceai fierbinte, anunţă viceprimarul Aurel Popescu.

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: