Cinci accidente în numai 24 de ore

Cinci persoane au fost victimele unor accidente în ziua de marţi spre miercuri. Principala cauză de producere a acestor accidente de circulaţie a fost reprezentată de imprudenţa participanţilor la trafic.

Primul accident s-a produs în oraşul Motru, unde un tânăr de 23 de ani în timp ce conducea un autoturism pe Strada Minerilor din localitate a accidentat grav un bătrân de 70 de ani care se angajase în traversarea străzii în apropierea trecerii de pietoni. Victima a fost transportată la Spitalul Motru. Conducătorul auto a fost testat cu fiola alcooltest, rezultatul fiind negativ.

La aproximativ o oră şi jumătate în comuna Vladimir, un tânăr de 18 ani în timp ce conducea un ciclomotor pe un drum sătesc a accidentat uşor, un bărbat de 64 de ani din aceeaşi localitatea. Victima a primit imediat îngrijiri medicale la Spitalul din Târgu-Cărbuneşti.

Un bărbat de 36 de ani a anunţat poliţia Oraşului Târgu-Cărbuneşti cu că în timp ce conducea un autoturism pe drumul judeţean 661 Bărbăteşti, a acroşat cu oglinda retrovizoare o minoră de 15 ani din localitate care circula pe marginea drumului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Ieri de dimineaţă, în timp ce-şi conducea autoturismul pe strada republicii, o şoferiţă de 29 de ani a accidentat o femeie care se angajase în traversarea drumului pe trecerea de pietoni, semnalizată şi marcată corespunzător.

Peste câteva ore în localitatea Tămăşeşti un bătrân de 77 de ani din Băleşti a fost lovit în plin de un autoturism pentru că a traversat strada printr-un loc nepermis.

Vizualizări: 193

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: