Cinci tineri din Mătăsari, reținuți după un scandal

Poliţiştii din Mătăsari au reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, cinci tineri suspectaţi de săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.  Pentru  doi dintre aceștia, s-a dispus măsura preventivă a obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 29 zile.

 

 

Potrivit notei de presă a Poliției, în dimineaţa zilei de sâmbătă, 15 septembrie, la orele 06:00, poliţiştii din Mătăsari au fost sesizaţi cu privire la faptul că mai mulţi tineri au fost implicaţi într-o altercaţie fizică în timp ce se aflau pe terasa unui local de alimentaţie publică din Mătăsari. Astfel, s-a constatat că pe terasa localului respectiv, L.C.C., de 29 ani, Ş.I.A., de 26 ani, L.M.B., de 28 ani, P.V., de 23 ani şi O.S.V., de 26 ani, au avut o altercaţie spontană în urma căreia au fost distruse mai multe bunuri, în valoare de 250 lei şi au tulburat ordinea şi liniştea publică, faptele comise fiind de natură a produce indignarea mai multor cetăţeni, martori la eveniment. Totodată, din probatoriul administrat s-a mai stabilit că suspectul L.M.B., de 28 ani, a condus un autoturism pe DJ 673 A, pe raza satului Brădet, deşi consumase băuturi alcoolice. Testat cu aparatul etilotest, suspectul a prezentat o concentraţie de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele celor cinci suspecţi, poliţiştii au emis ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, L.M.B. fiind cercetat şi pentru infracţiunea de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care prezintă o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Poliţiştii continuă cercetările pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii judiciare a suspecţilor.

Vizualizări: 169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: