Cine pleacă și cine rămâne la Pandurii

Președintele executiv al CS Pandurii, Eugen Pârvulescu, a dezvăluit câteva din planurile conducerii pentru sezonul următor. Pârvulescu a declarat că sunt discuții pentru transferul unor jucători de la Pandurii, dar și jucători care să vină la echipă. Conducerea clubului se uită și spre jucătorii împrumutați la echipe din Liga a II-a. Cert este că Iulian Mamele și Călin Cristea părăsesc echipa.

Eugen Pârvulescu a declarat că deocamdată conducerea ar dori să mențină jucătorii care au dus greul în acest campionat și care au avut evoluții bune. Pârvulescu a spus că se poartă discuții cu agenții unor jucători, dar și cu alte cluburi. Deși inițial se zvonea să frații Erico și Elton da Silva nu sunt în vederile antrenorului, Pârvulescu a menționat că se dorește păstrarea lor, dar și a jucătorilor Alex Dos Satos sau Di Stefano.

La Pandurii ar putea veni și jucători din Liga II-a. “La eșaloanele inferioare avem jucători împrumutați. Profităm de faptul că Liga a doua se mai joacă și eu personal am fost să văd la luru jucători pe care îi avem împrumutați”, a declarat Pârvulescu la un post local de radio. Președintele executiv a mai spus că sunt și cluburi interesate de jucători de la noi. “Sunt ceva discuții, sunt întebări pentru prețul jucătorilor, la Anton, la Matulevicius. Erico da Silva. Nu avem nimic concret nici la plecări, nici la sosiri, în afară de cei care sunt la final de contract. Mă refer aici la Iulian Mamele și Călin Cristea”, a mai declarat el. Pârvulescu a mai spus că Pandurii l-ar vrea pe Dan Nistor, însă este destul de greu de adus, din cauza banilor.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: