Ciocea: Călinoiu vrea să pună un „informator“ la DGASPC Gorj

Primarul din Bustuchin, Ion Ciocea a răbufnit vineri şi a avut numai cuvinte grele la adresa consilierului personal al lui Ion Călinoiu. Ciocea a spus despre Dumitru Cotruna, unul dintre posibilii candidați ai funcției de director al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj, că este un om căruia nu-i prea place munca și este și neprofesionist. Primarul spune că cel mai potrivit pentru funcția respectivă este fiul lui Puiu Diaconescu, Laurențiu Diaconescu care este director în instituție de 17 ani.

Reacţia primarului Ion Ciocea s-a dovedit a fi una foarte tranșantă la adresa lui Dumitru Cotruna, consilierul personal al șefului de județ, Ion Călinoiu. Ciocea a spus chiar că Dumitru Cotruna este susținut de Ion Călinoiu pentru că este un bun ”informator”. ”Acest Dumitru Cotruna, dacă stătea cu noi la un taifas, la o cafea și ne mai scăpa gura de domnul președinte, el se ducea și îi zicea lui Călinoiu că îl înjură Ciocea. Nu poţi să pui în fruntea Direcției un neprofesionist că dacă era un om de valoare nu avea rezultate pe care le-a avut”, a declarat la Radio Infinit Ion Ciocea, primarul din Bustuchin.

Cotruna, un director de 3%

Primarul din Bustuchin a vorbit și de rezultatele pe care le-a avut Dumitru Cotruna la alegeri, atunci când a obținut doar 3% în calitate de președinte al PSD Rovinari. ”Lui Cotruna nu-i place munca că dacă îi plăcea nu obținea 3% la alegeri, când a candidat din postura de președinte al PSD Rovinari. Pentru ce să-l pui director, pentru că știa să pârască. Eu nu am nimic cu Ion Călinoiu dar trebuie să numească acolo profesioniști, oameni care să ridice și partidul nu pe cei care îți cântă ție la ureche”, a adăugat Ion Ciocea.

Ciocea îl preferă pe fiul lui Puiu Diaconescu

Cunoscută fiind apropierea dintre Ion Ciocea și consilierul județean Puiu Diaconescu, ambii membrii PSD, primarul din Bustuchin spune că cel mai potrivit om pentru șefia DGASPC este Laurențiu Diaconescu, fiul lui Puiu Diaconescu și director în cadrul instituției de 17 ani. ”La ce să numești alt director când îl ai acolo pe copilul ăsta care este de 17 ani director în instituție și știe ce e de făcut”, a adăugat Ion Ciocea.

DISPUTĂ

Președintele Consiliului Județean, Ion Călinoiu, nu a comentat prea mult reacția primarului din Bustuchin. ”Vreau să-i mulțumesc lui Ciocea pentru recomandările făcute chiar dacă nu a discutat cu mine niciodată treaba asta. Nu este adevărat ce a zis despre Dumitru Cotruna, se pare că el cunoaște niște particularități ale oamenilor pe care eu nu le cunosc, nu am primit nici un fel de informație despre nici un coleg de-al meu din teritoriu”, a declarat Ion Călinoiu.

APARARE

Dumitru Cotruna a fost de negăsit vineri, reprezentanți ai Consiliului Județean Gorj spunând că acesta a plecat în teren în jur de ora 12.00 și că nu a mai revenit. 

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: