Ciocea despre Surupăceanu: A făcut ce-a putut, a ieşit la tv

Deputatul PSD de pe Colegiul de deputat, Mugurel Surupăceanu, este desfiinţat de colegul de partid Ion Ciocea, primarul din Bustuchin, care a spus la radio Infinit că parlamentarul nu a făcut nimic pentru localităţi, singura realizare fiind apariţia la televiziuni. Ciocea era interesat la un moment dat de colegiul lui Surupăceanu. Deputatul i-a asigurat ulterior pe cei care-i vânează fotoliul că a fost confirmat de la centru pentru o nouă candidatură.

Reporter: Mulţi au spus că domnul Surupăceanu nu a făcut treabă în colegiu..

Ion Ciocea: Eu îl respect pe domnul Surupăceanu, am spus-o, aşa cum spun mai mulţi colegi din colegiul acesta, nu a făcut prea multe pentru localităţi, dar cred că fiind în opoziţie nici nu poate să facă prea mult şi nu a putut, dar în momentul în care l-am sunat pentru că eram în Bucureşti şi voiam să intru în Parlament, a ieşit la poartă şi m-a luat. Am discutat şi mi-a spus: Primare cu plăcere te-aş ajuta dar uite că ăştia nu ne bagă în seamă.

Rep: Nu a făcut nimic pentru colegiu, dar nu are nici funcţie în PSD Gorj şi erau colegi care spuneau că ar mai candida..

Aţi văzut că a avut şi dumnealui contribuţie, a ieşit pe mass-media, lucru care nu e uşor. Să vii să critici pe cei care conduc, a făcut ceva, a făcut ce a putut.

A fost pe toate posturile naţionale..

Pe alţi nu i-am văzut, măcar dânsul a ieşit şi şi-a spus părerea.

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: