Ciocea: L-am plimbat pe Călinoiu de mână să-l fac preşedinte

Conducerea PSD Gorj nu a avut nicio reacţie la nemulţumirile unor membri marcanţi ai partidului, în urma sondajului aruncat în presă. Nemulţumiţi au fost mai ales primarii Ion Ciocea şi Marian Rotaru, care l-au sunat chiar şi pe Victor Ponta, pentru a-i cere explicaţii.

Aceştia cred că procentele sunt măsluite şi au menirea de a le tăia cheful de a participa la parlamentare. Primarul din Leleşti, Marian Rotaru, spune că e interesant că au fost sondaţi. Rotaru crede că procentele de 7 la sută ar trebui să le închidă gura şi să nu mai vrea în Parlament. Primarul din Bustuchin a sărit la gâtul preşedintelui executiv al PSD, Ion Călinoiu, care are peste 40 la sută. Ciocea aminteşte că „l-a plimbat pe Călinoiu de mână“ prin comună. „L-am plimbat pe Călinoiu de mână să-l fac preşedinte, el nu m-a plimbat pe mine să facă primar“, a continuat primarul.

Ciocea îl invită pe Călinoiu la o plimbare pe Victoria. „O să-l iau de mână pe domnul Călinoiu şi o să merg cu el pe Victoria, să vedem câtă lume mă opreşte pe mine şi câtă pe el. Vor să ne mocirlească”, spune supărat primarul din Bustuchin.

Cu toate acestea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vasile Râbu pare mulţumit de cele 6 procente. „Mi se pare un procent normal, eu am venit ca vicepreşedinte de un an şi jumătate. Sondajul s-a făcut în judeţ, şi în Târgu Jiu. Eu nu locuiesc în Târgu Jiu, mi se pare un procent bun. Asta este, dacă atât sunt cunoscut în judeţ şi în municipiu, ce puteam eu să fac? Dar la anul viitor facem 12%, până ajungem 100% mai trec câţiva ani buni”, a declarat social-democratul Vasile Râbu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Gorj.

DISCUŢII

Primarul Ion Ciocea a declarat că a vorbit la telefon cu preşedintele PSD Victor Ponta, care i-a promis că vine la Târgu Jiu în această săptămână. Cei doi primari, Ciocea şi Rotaru, vor să pună lucrurile pe tapet. În funcţie de discuţiile cu Ponta, aceştia vor decide daca rămân in PSD.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: