Ciolocoi: Nu m-am îmbulzit ca să capăt funcţii la nivel central

Mădălina Ciolocoi a luat atitudine după ce mai mulţi oameni politici au criticat modul în care a fost promovată în funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei de femei de la nivel central. Ciolocoi spune că a fost cooptată în această funcţie pentru a se face o compatibilitate a structurilor de conducere între PNL şi PDL. Ba mai mult, a precizat că funcţia de conducere de la nivel central nu are nici o legătură cu cea de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean din care a fost recent demisă.

Rep.: Mai mulţi politicieni spun că trebuia să fiţi aleasă şi nu numită în structurile de conducere de la nivel central. Cum comentaţi?

M.C.: La ora actuală structurile PNL sunt în reorganizare şi trebuie să arate la fel cu cele ale PDL în ceea ce priveşte componenţa, numărul de vicepreşedinţi, numărul de secretari etc. La nivel central s-a luat decizia de a se compatibiliza structurile de conducere PNL cu cele PDL. În urmă cu un an am fost numită secretar coordonator pe Regiunea Oltenia, iar acum mi s-a propus funcţia de vicepreşedinte de la nivel naţional. Nu m-am îmbulzit în faţă ca să capăt această funcţie, practic am obţinut-o în locul funcţiei de secretar coordonator. Am fost cooptată ca vicepreşedinte şi urmează să se organizeze alegeri după ce se va face fuziunea totală la nivelul noului PNL. Deocamdată, trebuie compatibilizate structurile de conducere.

Rep.: Sunt persoane care spun că aţi primit această funcţie pentru a nu mai avea alte pretenţii după ce aţi fost demisă din funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. Ce părere aveţi?

M.C.: Este o eroare dacă se spune că cele două funcţii au legătură una cu cealaltă. Potrivit statutului PNL, vicepreşedinţii de consilii judeţene fac parte din Delegaţia Permanentă a Partidului Naţional Liberal de la nivel central. În data de 26 iunie mi-am încetat mandatul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Gorj şi mi-a încetat calitatea de membru al Delegaţiei Permanente.

Rep.: Domnul Giorgi spune că organizaţia de femei de la Târgu Jiu nu mai există. Cum comentaţi?

M.C.: Organizaţia de femei de la municipiu are un birou statutar ales. Am participat la campania pentru alegerile europarlamentare, dar domnul Giorgi nu are de unde să ştie acest lucru pentru că dumnealui nu a participat. În perioada 1-15 septembrie va fi organizată Delegaţia Permanentă a femeilor liberale din Gorj. Voi face o analiză a activităţii femeilor liberale pentru că foarte multe dintre ele au participat activ la acţiunile din campaniile electorale. Până atunci voi participa la Delegaţiile Permanente ale femeilor liberale din zona Oltenia. Le recomand celor care nu fac altceva decât să-şi dea cu părerea să analizeze foarte bine situaţia atunci când fac diferite afirmaţii pentru că nu mă atacă numai pe mine personal, ci activitatea întregii organizaţii. Se fac atacuri nefondate la adresa tuturor membrilor acestei organizaţii, care au muncit pentru partid.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: