Ciurel l-ar vrea înapoi pe Pîrvulescu: „Nu am spus că a făcut blat“

Laurenţiu Ciurel, directorul CE Oltenia, compania fiind principalul finanţator al CS Pandurii, a făcut noi declaraţii cu privire la acuzaţiile de blat la meciul cu U Cluj. Ciurel spune că nu l-a acuzat pe Eugen Pîrvulescu de trucarea meciului şi că nu se poate dovedi un blat. Totodată, acesta declară că, dacă a fost blat, l-a făcut Pîrvulescu, fără amestecul jucătorilor şi antrenorului.

Laurenţiu Ciurel crede că sunt prea mari costurile la echipă, dar spune că nu ar vrea să retrogradeze. Ultimele scandaluri, generate de acţionari, ar putea afecta însă rămânerea echipei în Liga I. Laurenţiu Ciurel, Ion Călinoiu, Florin Cârciumaru şi Viorel David l-au revocat pe Pîrvulescu din funcţia de preşedinte executiv la CS Pandurii, după ce presa a scris că acesta ar fi trucat un meci. Acesta este motivul din hotărârea AGA. „Singurele neînţelegeri pe care le-am avut eu personal cu Pîrvulescu au fost minore. A fost faptul că i s-a dublat semnătura cu semnătura domnului Ioana. Dorin Ioana nu făcea altceva decât să-mi raporteze, câteodată aproape zilnic, la câte am pe aici asta îmi mai lipsea, venea şi el cu o fişă de bord şi spunea: s-au cheltuit 275 de euro pe asta, 323 de euro pe asta, 1500 de lei pe asta. Îmi arăta în fiecare zi cheltuielile“, a declarat Ciurel.

„Nu am spus niciodată că ştiu că Pîrvulescu ar fi vândut meciul“

Dorin Ioana, directorul financiar de la Pandurii, şi alte două persoane, Vasile Bobei şi Daniel Drăgoi, anchetează blatul.  „Nu este nimic personal, nu l-am acuzat de vânzare de meciuri sau trucare de meciuri, dar atâta timp cât au apărut în presă asemenea informaţii, aş vrea să le clarificăm“, a mai declarat Ciurel. „Tot ce facem nu este pentru a retrograda echipa, ci de a salva echipa. Nu am spus niciodată că ştiu că Pîrvulescu ar fi vândut sau ar fi blătuit, ar fi trucat. Nu. Dar nu se poate atâta vreme cât există informaţii, inclusiv în presa centrală, să ne facem că nu vedem“, a mai adăugat Ciurel. Ciurel mai zice că nu acuză pe nimeni şi că „nu poţi dovedi blatul“. Ba mai mult, spune că după anchetă Pîrvulescu poate reveni la echipă. „Asta nu înseamnă că domnul preşedinte, după această perioadă în care ne vom clarifica, nu va putea reveni la echipă. Dacă vom constata că a fost o vizită de curtoazie la echipa adversă, că nu s-a discutat care va fi fundaş stânga, care e starea de sănătate, cât poate să stea în teren jucătorul X sau Y, care sunt punctele slabe. (...) Vezi Doamne că nu s-ar fi putut fără jucători. Eu cred că s-ar fi putut. Nu a acuzat nimeni jucătorii de ceva sau antrenorul”, a spus managerul CEO.

Ciurel a dat asigurări că nu are probleme personale cu Pîrvulescu şi că ar fi avut şi alte motive să-l dea afară. A dat exemplu nerecuperarea banilor de la Steaua, pentru transferul lui Pintilii. Steaua are să dea Pandurii 500.000 de euro şi clubul ar fi vrut să execute. Pîrvulescu ar fi oprit executarea pentru că Steaua risca să-şi piardă licenţa.

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: