Clubul Sportiv Pandurii, datorii de 300 de mii de euro

Forţa Civică lansează noi acuzaţii la adresa conducerii PSD de la Pandurii. Forţa Civică vorbeşte despre o datorie foarte mare la ANAF, „dublă faţă de acum un an, adică peste 300 de mii de euro“. „Mulţumim Partidului Social Democrat pentru ca a stins nocturna echipei Pandurii Târgu Jiu“, transmit liderii partidului.

 „Ocupaţi mai mult cu campania electorală, pesediştii gorjeni au lăsat de izbelişte echipa fanion a Olteniei, Pandurii Târgu Jiu! Conform informaţiilor apărute în presă, echipa se află în pragul insolvenţei şi mai mulţi jucători ar fi dat deja bir cu fugiţii. Forţa Civică Gorj a tras un semnal de alarmă asupra derapajelor făcute de mai marii PSD la echipa de fotbal, însă nimeni nu a dorit să recunoască aceste aspecte. În ritmul acesta, Gorjul va pierde şi ultimul lucru cu care se mai mândrea“, se arată într-un comunicat de presă.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Pandurii, Mihai Prunariu, a confirmat pentru Radio Târgu Jiu că pe 10 iunie se va afla rezultatul auditului de la club. În această perioadă, CS Pandurii este supus unui nou control al Finanţelor, care nu este deloc favorabil.

Prunariu spune că, acum două săptămâni, clubul a primit o înştiinţare că datorează unei firme 30.000 de euro. De asemenea, recent a fost redeschis cazul jucătorului Mădălin Popa, după ce fusese clasat de comisii în urmă cu 2 ani. Popa ar fi fost plătit cu 5000 de euro să joace la echipa a doua.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: