Colegiul lui Popeangă, pe lista şantajului din Parlament

PSD-iştii se dau corecţi în faţa electoratului, însă fac jocuri murdare în spate crezând că cetăţenii nu o să afle niciodată! Ştim cu toţii că social-democraţii se bat cu pumnul în piept că nu sunt de acord cu noua lege a pensiilor, însă au negociat pe bani grei acest vot. Înţelegerea a fost următoarea: democrat liberalii trebuiau să le dea 127 de miliarde de lei vechi deputaţilor pentru anumite primării din colegiile lor, iar legea pensiilor trecea, în urma acestui şantaj al PSD. Deputatul de Gorj, Vasile Popeangă nu este străin de această situaţie.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a făcut publică o listă cu primăriile din colegiile social democraţilor, unde trebuiau să ajungă banii. Pe lista şantajului se găsesc şi trei primarii din Gorj, din colegiul deputatului Vasile Popeangă, Târgu Jiu, Băleşti şi Drăguţeşti. Popeangă nu recunoaşte însă nimic. “Eu nu ştiu nimic de această listă, nu am făcut nici măcar solicitare pentru aceşti bani. Cu siguranţă este o diversiune“, a declarat deputatul Vasile Popeangă.

Pentru cele trei primării din Gorj erau alocate 200 de mii de lei pentru Târgu  Jiu şi câte 100 000 de lei pentru Băleşti şi Drăguţeşti. Despre faptul că social democraţii erau dispuşi să se vândă pentru a vota legea pensiilor, deşi în faţa alegătorilor susţin că nu sunt de acord, ştie şi deputatul PD-L Cosmin Popescu. “ Pot să vă spun că ştiam de această solicitare a PSD, probabil au vorbit între ei cum vor distribui banii, de a apărut această listă în care apar şi localităţi din Gorj“, a declarat deputatul PDL, Cosmin Popescu.

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: