Colegiul Tehnic Mătăsari a premiat peste 400 de elevi

Zi festivă ieri la Mătăsari pentru elevii Colegiului Tehnic, dar şi pentru părinţii şi bunicii  lor. Peste 400 de elevi merituoşi ai liceului au fost ieri premiaţi de către conducerea şcolii pentru rezultatele bune pe care le-au înregistrat la învăţătură în anul şcolar ce astăzi se încheie. Fiecare dintre copiii premiaţi a primit câte o diplomă, dar şi o carte. Festivităţile au avut loc în noua Casă de Cultură a comunei. 

Plini de emoţie şi gătiţi ca de zile mari, premianţii Colegiului Tehnic Mătăsari au mers ieri dimineaţă la Casa de Cultură pentru a-şi ridica premiile oferite de către conducerea unităţii şcolare. S-au acordat premii tuturor celor care au învăţat bine în anul şcolar 2013-2014, de la clasele pregătitoare, până la clasele de a XII-a. Anul acesta, cei mici de la clasele 0 au primit câte o diplomă „de bobocel”. Cei mai mulţi elevi premiaţi au fost de la clasele la clasele pregătitoare, a VII-a, a VIII-a şi a XI-a. „La nivelul Colegiului Tehnic Mătăsari are loc premierea elevilor care au obţinut rezultate bune şi foarte bune la învăţătură şi purtare anul acesta. Cu sprijinul primăriei Mătăsari, în incinta Casei de Cultură, acordăm aceste premii. În paralel se desfăşoară festivităţi de premiere şi la şcolile din structuri, din satele Brădet, Runcurel şi Croici. Cu sprijinul Consiliului Local, al primăriei Mătăsari, pentru fiecare elev am achiziţionat o carte şi o diplomă şi încercăm în perioada imediat următoare să facem şi o premiere a elevilor olimpici, adică elevii care au obţinut rezultate bune la nivelul judeţului şi la nivel naţional la olimpiadele şi concursurile şcolare”, a declarat Ion Săceanu, directorul Colegiului Tehnic Mătăsari.    

Emoţii mari în rândul premianţilor

Printre cei 404 elevi care au fost premiaţi ieri la Mătăsari se numără şi Cosmina Ceauşescu, care a absolvit anul acesta clasa a III-a. Cosmina promite că şi în anul şcolar viitor va înregistra rezultate bune la învăţătură. „Am venit să-mi ridic premiul. Voi primi premiul I, la fel ca în fiecare an. Am multe emoţii. Am şi coroniţă pe care mi-am ales-o eu. Desigur că şi la anul voi lua premiul I”, a spus Cosmina.

Premiul I a fost revendicat şi de Adriana Postelnicu, care a venit la festivităţi însoţită de bunica sa. „Am venit cu nepoţica mea la festivitatea de premiere. S-a descurcat foarte bine în acest an şcolar şi sunt mândră de ea. Fetiţa e de doi ani aici la şcoală, a venit din Portugalia, este născută acolo. S-a acomodat foarte bine cu limba română”, a spus doamna Mariana, bunica fetiţei.

Colegiul Tehnic Mătăsari numără la această dată nu mai puţin de 1300 de elevi. 100 de cadre didactice şi personal didactic auxiliar sunt implicate în activitatea educaţională a elevilor.

Vizualizări: 200

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: