Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Contestaţie făcută de maistrul dat afară de la Roşiuţa

Maistrul Constantin Cojocaru de la Cariera Roşiuţa, dat afară din companie după ce l-a pontat pe Benoni Aristică Bejinaru, fără să fie prezent la serviciu, contestă decizia de concediere, spun surse din CE Oltenia. Compania a dat câteva sancţiuni unor angajaţi din carieră însă în final ancheta s-a dovedit a fi una de ochii lumii şi nu s-a încercat eradicarea fenomenului din societatea energetică.

Cojocaru este acuzat că l-a pontat pe Bejinaru şi în ziua în care era reţinut. Potrivit unor surse din compania energetică, Constantin Cojocaru ar fi declarat în faţa comisiei că în ziua respectivă nu este el cel care l-a pontat pentru că fusese trimis de şeful lui să facă o groapă la cimitir. El şi alţi salariaţi de la Cariera Roşiuţa. În plus, el ar fi susţinut că executa ordinele şefului. Cert este că în urma anchetei conducerii CE Oltenia măsurile au arătat că verificarea s-a făcut în funcţie de persoane. După izbucnirea scandalului, CE Oltenia anunţa, prin directorul Aurel Medinţu, că 12 persoane vor fi sancţionate, din care şase cu desfacerea contractului de muncă. Ulterior a fost publicată lista vinovaţilor. Dar nu erau 12, ci doar 10. Pe numele unor persoane s-a constatat tardivitatea aplicării unor sancţiuni. În respectivul comunicat se mai spunea că se continuă cercetările în cazul directorului Ion Ghiga Ion, maistrului Nicolae Stelescu, şefului adjunct de la Secţia Mecanică Răzvan Ardeiu şi a lui Claudiu Popescu, şef la secţia Mecanică. În final, dintre cei enumeraţi mai sus a plecat acasă, prin demisie, inginerul Popescu. În urmă cu câteva zile, compania a remis un alt comunicat în care sunt prezentate sancţiunile. Singurul dat afară este Cojocaru, restul primind sancţiuni pecuniare. „Noutatea“ din lista vinovaţilor este Nelu Enescu, şef adjunct de carieră, acestuia fiindu-i redus salariul cu 10% pe o lună.

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: