Controale la mai multe firme din Rovinari

Polițiștii din Rovinari au efectuat un control la o societate comercială din oraș, administrată de o femeie de 40 de ani, unde au identificate 23 de articole de îmbrăcăminte pentru care nu deținea documente de proveniență și certificat de conformitate pentru produsele ce poartă însemnele și mărcile înregistrate.

Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, prejudiciul fiind în curs de estimare, anunță IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

"De asemenea cu ocazia acțiunilor desfășurate au fost aplicate un număr de trei sancțiuni contravenționale în cuantum de 3000 lei, conform Legii 12/1990, privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite, fiind aplicată și măsura complementară a confiscării mai multor articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, precum și produse alimentare", arată IPJ Gorj, în zilele de 12-13 octombrie fiind verificate mai multe firme din Rovinari. (A.A.)

Vizualizări: 1,994

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: